NELDE: já k Axa kartě zapomněl pin, tak jsem ji používal jen pro online platby a střídavá spokojenost - několikrát se mi nepovedlo zaplatit letenky (určitě to byl wizzair a ještě něco, myslím, že norwegian nebo easyjet). ale kurz super. na islandu jsem s ní platil často, protože jsem viděl, že kamarád měl Axa kartu a kromě benzínek to nikdy nechtělo pin, jen podpis :) jedenkrát (termální lázně) to nefungovalo, jinak všude.
internet banking peklo, ale já tam prostě nechodím, nic nepotřebuju. papírový výpis je kupodivu zdarma a od původní podoby se výrazně vylepšil (dřív z toho nebylo vůbec jasné, co je to za transakci, minimálně já nedostával informace z pole popis platby, byl tam nějaký bullshit kód) - a snad už i s těma letenkama se to mohlo zlepšit :) poslední jsem musel kupovat s ne moc výhodným kurzem u mBank - 70k na kreditce, to jsem na Axe zrovna fakt neměl a bylo třeba jednat rychle ;) ale zrovna v tomhle případě jsem určitě na kurzu pěkně zakrvácel, ani se mi nechce se dívat :D