• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Objevil jsem ve zprávách v IB:

Era osobní účet má teď novou výhodu pro mladé do 26 let - a nezáleží na tom, zda studujete nebo již pracujete

Od 1. 2. 2012 rušíme poplatek za vedení Era osobního účtu pro klienty do 26 let. Klienti tak již nebudou platit měsíční poplatek ve výši 8 korun. Navíc ponecháváme všechny stávající výhody!

Era osobní účet tak přináší všem mladým klientům další výhodu, která bude automaticky nastavena jak novým, tak stávajícím klientům. Seznam výhod, které Era osobní účet pro mladé přináší, je tak nyní opět delší:

• Bezplatné vedení účtu
    • Dva výběry z bankomatů Poštovní spořitelny nebo ČSOB bez poplatku
    • Všechny tuzemské příchozí platby zdarma
    • Internetové bankovnictví a aplikace Era smartbanking pro chytré telefony bez poplatku
    • Slevová karta ISIC Scholar(10 až 15 let) nebo Euro26(15 až 26 let)
    ABE
    ABE --- ---
    CMLKA: hlavne ten elek. ucet u air bank je fakt peklo!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VANEK: o cene to neni, jeden z cernych KO puntiku co u mne KB ziskala, byl za zfusovani inkasa o celkovem objemu pres mega, kdy klientovi rekla at si to obstara sam :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CMLKA: jj kvalitka. Mám tam jeden účet a během hodiny jsem dnes dostal 6 mailů, že končí 3 měsíce bez poplatků :-D
    VANEK
    VANEK --- ---
    MRTVY_KENNY: Jsou lowcosty, které jsou schopné zpracovat inkaso dost nekvalitně ;-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    VXP: proc se ptate me? ja tam ucet nemam :) jen podotykam, ze air bank se rozhodne neprofiluje jako nizkonakladova banka, respektive banka, co hodla vsechno nabizet zdarma
    VXP
    VXP --- ---
    CMLKA: jak rika MRTVY_KENNY... docela by me zajimalo, jak udelaji tu platbu do cizi banky/trvaly prikaz/inkaso/sipo kvalitneji nez kdokoliv jinej :)

ten prikaz budto probehne, nebo neprobehne ;-)
    tech kvalitnich (cti placenych) bank uz tu je dost, tak cim je ta nova jina? :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CMLKA: to jsem nikdy nepochopil, jak mi to inkaso jako zpracujou kvalitneji, nez nejaky lowcost..

tuhle kvalitu bych mozna mohl pocitit u sluzeb typu hypoteka, kde je jasne videt, kdo jde kvalitou vstric zakaznikovi a kdo naopak dela vse pro to, aby zakaznik nedocilil neceho, co by bance kratilo maximalni zisky..

ale airbank hypo neposkytuje a pokud vim, tak se nevyjadrilo, jestli nekdy vubec bude..
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    existuje jakejkoliv zpusob, jak z uctu u cesky sportitelny zadat v zahranici prikaz k uhrade bez SIMky ceskyho operatora?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    VXP: ale air bank od zacatku avizuje, ze jeji cilovka nejsou ti, co hledaji ucty zdarma, ale na lidi, co hledaji kvalitni sluzby...
    VXP
    VXP --- ---
    ZUK: v cem je lepsi air bank? co mi vadi na prvni pohled je poplatek za platbu do cizi banky, trvalaky, inkasa a sipo za 5,-/ks nebo vedeni uctu za 150,-

coz mi v dnesni zaplave bank ktere to maji za 0,- prijde docela zvlastni na novou banku ktera chce nalakat lidi :)
    ZUK
    ZUK --- ---
    VLASTIS: takovouhle možnost nabízí u spořáku Air Bank, sám si je vytvoříš, napíšeš cíl a cpeš tam peníze a vidíš, kolik ti chybí k dosažení cíle
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VLASTIS: Ještě snad dodám, že jakmile si otevřeš BÚ u Zuno, můžeš si v internetovém bankovnictví libovolně vytvářet ty spořicí "účty". V přehledu vidíš celkový stav na spoření, v detailu to máš rozdělené na ty jednotlivé "kupičky".
    A úročí se každá ta kupička zvlášť každý den.
    VXP
    VXP --- ---
    VLASTIS: s tim, ze pokud mas na vsech uctech dohromady vice nez 200.000 a nebo kartou zaplatis vice nez 5000 mesicne, tak muzes mit ucet plus zdarma...
    VXP
    VXP --- ---
    VLASTIS: TP a Inkasa jsou taky zdarma...
    VXP
    VXP --- ---
    VLASTIS: navenek mas jenom jeden ucet... k temhle virtualnim zadny cisla uctu mit nebudes... vsechno si resis ve velice prehlednem internetovem bankovnictvi...

tady jsou poplatky... http://www.zuno.cz/pomoc/uzitecne-informace/cenik/
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    VXP:

jeste k nakladum
    ty jednotlive ucty jsou zdarma nebo jen do urciteho poctu - zahledl jsem padesat, ale nejsem si jist, jestli se to tykalo vsech uctu?

Lze si je zrizovat bez nejakeho sloziteho reseni s bankou?

zatim na uctu nebudu resit TP inkasa, takze by to melo vychazet zdarma, ze?
    VXP
    VXP --- ---
    MRTVY_KENNY: nejde o fixace... proste si vytvoris virtualni ucty ktery si pojmenujes jak chces a pak si na ne cpes penize, takze v prehledu vidis, kolik mas na co nasporeno a kolik ti teda jeste chybi...
    VXP
    VXP --- ---
    VLASTIS: ma :) posli mi email :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VLASTIS: takhle udelane fixace asi neumi nikdo, ale moc tomu nerozumim, to neni ani fixace, protoze ty mluvis i o penezich, ktere tam jeste treba nejsou..

pri tom nize uvedenem prikladu [ VXP @ Banky, bankovnictví, bankovní operace ]
    lednicka ... 5.000,-
    auto ... 10.000,-
    prostitutky 8.000,-

kdyz bys mel na konte 9000, co by to melo delat? nejak ti barevne ukazat, ze sis vyslouzil lednici? pri 16000, ze mas na lednici i auto? na to snad nepotrebujes zadny tool, to vidis na prvni pohled, leda bys mel sklerozu, cos to chtel koupit. anebo mas tech cilu treba deset, to uz muze byt problem s odcitanim :)

v zunu je blbe to, ze zvenci se dostanes jen na klasicke konto a na ty sporaky si to musis presoupavat rucne. ale myslim, ze ty kupicky vetsina lidi resi samostatnyma kontama, ono to pak mene svadi utratit penize na auto za ty prostitutky treba :))

nez jsem se vymack, jste to vyresili, koukam.

VLASTIS: melo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam