MRTVY_KENNY:
NELDE:
LEDOFREDO:
SMS - Jedná se mi o to, že když se připíše nějaká částka, resp. změní se stav účtu, tak mi přijde okamžitě sms - což mi dneska v mBance tvrdil, že chodí během minuty (nějaká minuta mi je jedno, ale aby to přišlo do půl hod je ok a né za 10hod apod.)
Ten účet budu mít vyloženě jen na přijímání plateb, tzn. bude mi stačit odtamtud příkaz 1x max 2x za měsíc a pokud by byl ten příkaz zadarmo, tak by to bylo fajn, ale klidně něco málo zaplatím.
SMS o pohybech jsem schopný si zaplatit v řádu deseti korun (viz. balíčky od mBanky např.)
- k účtu si nebudu brát žádnou kartu, nepotřebuji, podmínka je pro mě mj. internetové bankovnictví.
- O úroky mi jde až v poslední řadě, ale jde i o to, abych bance nedával měsíčně xy když jsou možnosti, že nebudu dávat téměř nic. (krom "zůstatkových" sms)
Ten účet zakládám kvůli jedné aplikaci, aby mohli klienti posílat prachy a nechci to mít přes svůj účet, chci to oddělené a mít v tom přehled... takže nějaký podnikatelský s min. náklady?
Nechám si poradit jsem v tomhle docela lama, do celého projektu jdu stím, že se bud utopím a nebo se naučím plavat tak se uvidí... :)
takže všem děkuji za rady a tipy i ty budoucí ;)