• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    JTP
    JTP --- ---
    VERONIKA22: No vida. Pro obchody se Slovenskem je to každopádně zajímavé řešení, které mi poradil jeden známý. Otázkou je, jak dlouho jim to budou ostatní banky "tolerovat", když jim berou poplatky v řádu sotvek korun za zahraniční převody :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    JTP: tak účet se slovenským číslem účtu jsem dostala i pro účet založený v českých korunách. a nakonec jsem tedy založila účet v korunách když mi dali i ten slovenký "eurový".
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: Ale ne, servis 24 znamená 24 miliard vybraných na poplatcích (-;
    YNZA
    YNZA --- ---
    Upozornění pro klienty služby SERVIS 24 Internetbanking Vážení klienti, z důvodu aktuálního počtu požadavků na službu SERVIS 24 není v současné chvíli možné přihlášení do aplikace Internetbanking. Velmi se Vám omlouváme za způsobené potíže. Pro úspěšné přihlášení uzavřete prosím Váš prohlížeč a opakujte přihlášení později.

servis 24 znamena 24 dni v mesici to jede :D
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    NAVARA: o tom zadna

a kdy se na to divam znova - nepripada mo to jako 404 (tohle je imho problem s resolvem DNS nebo kenektivitou serveru jako takovemu), ale neznam hlasky ze SAFARI
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLASTIS: během (řádně dopředu ohlášené) maintentance má být zobrazena zástupná stránka s informací o tom, co se děje - nikoli 404ka
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    vypadek serveru o pul jedne v noci nepovazuju za fatalni FAIL
    Imho bezny cas na maintanance
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ABE: holt safari no :-)
    ABE
    ABE --- ---
    TV reklama me nalakala a kliknul jsem si:
    FLAD
    FLAD --- ---
    PISTA1, VANEK: OK, diky moc.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    FLAD: v okolí vím už asi o 5 obchodech kde to běžně praktikujou
    FLAD
    FLAD --- ---
    Nevite nekdo, jak jsou standardne smluvne osetreny interchange fees na platebnich kartach? Mel jsem pocit, ze si obchodnik nesmi zvysovat cenu zbozi o interchange fees (tzn. prodavat zakaznikovi platicimu kartou za vyssi nez standardni cenu), a ted jsem narazil na situaci, kdy to obchodnik udelal.

Diky moc.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    z unicredit jsem měl dneska dost nerva jak to nefachalo... jsem potreboval nutně poslat prachy. Musel jsem to řešit posláním peněz z airbank spořáku... pětikoruna v hajzlu :-D
    Ale tak zase tim zhodnocenim se mi stokrat ta odchozi platba už zaplatila :-D
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    VLASTIS: připiš si do seznamu i KB, kolem 11 měla výpadek, resp dloooouhé odezvy taky :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VLASTIS: pokud jde o Zuno tak čtu nějak často trable s dostupností IB.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    tak vypada to na svetovy den nedostupnosti Inet Bankingu

ZUNO - opet vypadek
    Unicredit - taktez ;/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: tak úroky už cajk :-) + za rychlé řešení.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak koukám Air Bank sice umí reklamy, ale počítání úroků jim moc nejde :-D Tedy pokud se v rámci hazardu s důvěrou nepokouší o aprílový žertík.
    S474N
    S474N --- ---
    NELDE: netusim, co je vtipneho na tom, kdyz clovek cerpa zpatky penize ze svych plateb. Spis to na me pusobi, ze sis zbezne prolitnul seznam vyhod a vypichl nejakou poukazku na benzin a vubec si netusil, ze vraci i penize jako takove.

Mimochodem muj vyber klidne komentovat muzes, stejne jako ti ja muzu vysvetlit i duvody. Ale uz si zde napsal dva prispevky (poukazky a GE), ktere jsou naprosto mimo. Dam ti mensi radu do zivota, nepredpokladej (ci neprojektuj sebe) a radeji se ptej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam