• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    S474N
    S474N --- ---
    OPTIKUS: FIO a klidne i transparentni:

Transparentní účet, bankovní účet | Fio banka
    http://www.fio.cz/bankovni-sluzby/bankovni-ucty/transparentni-ucet
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    Zdravím, potřeboval bych doporucit ucet v nejake bance aby splnoval nasledujici podminky...MEl by fungovat jako kapelni... Mesicni vklad cca 5000,- pravidelny, co nejnizsi provoz uctu, platebni kartu k uctu, pristup pro pet lidi. Ne skryte poplatky za neco co se pred nejakou dobou nesplnilo a jasne castky za ucetni polozky a pouzivani karty..

Dekuji moc, urcite se neco najde, ale nemam zas takovej prehled..
    NELDE
    NELDE --- ---
    Fakt nebylo (-; 6 možností 500, 340, 140 a nějaké drobné a to bylo všechno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Obvykle někde dole bývá další možnost, která ti vyhodí menu pro naťukání libovolné částky. Jen to chce víc hledat.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SKATEMURAI: Dobrý, teď jsem to užíval. Jen se mi nepodařilo s jejich kartou (VISA electron) půjčit auto, protože není embosovaná (pojišťovna prý chce nějakou jistotu).

Jinak ještě jedna zajímavá zkušenost - bankomat mi nenabídl vyběr libovolné čátky, ale jen 6 možností (Axa karta, Elleniki trapeza na Kypru).
    S474N
    S474N --- ---
    YNZA: kdovi jestli u nas nejake. Zkus si dat v Google Obrazkach "verifone", ja takovej snad ani u nas nevidel.
    YNZA
    YNZA --- ---
    kdyby aspon rude buzny z novinek.cz napsali ktere retezce tyto terminaly pouzivaj
    SM3
    SM3 --- ---
    Milióny kreditek mohou zneužít hackeři, varují experti  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ckeri-varuji-experti.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    lol

Napálená žena šla vyměnit žertovnou tisícieurovku. Prodavač jí dal 24 tisíc korun – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/273079-napalena-zena-sla-vymenit-zertovnou-tisicieurovku-prodavac-ji-dal-24-tisic-korun.html
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SKATEMURAI: IB děs, ale drobné spoření s navázanou kartou (ta má výborné kurzy pro placení v zahraničí) no problem.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: no to jo, ale to je výjimka (plus mBank a FIO za levno, ale jinde už by to tak dobré nebylo)...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: tak konvertnuli mi to 3.7. v kurzu 1 Euro = 24.8322. kazdopad zuno ma prichozi zahr platby zdarma.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: to je normální, PayPal má účet u Unicreditu - podojí tě tak jako tak, čili aspoň dobře, že na to není navrch ještě poplatek za příchozí zah. platbu :)
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    no, ty vyberu z bankomatu nic moc, ale i tak me to vyjde lip nez mit csob:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JIMIQ: ale ty dva jsou tam jen jednorázově, ne měsíčně
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    ale zase jsou od základu 2 výběry kdekoliv zdarma a až do 5 se buffrujou dle placení kartou
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FANFAN: jen pozor ty nové FIO karty už nejsou z ČSOB a tedy ani výběr z ČSOB bankomatů není za 6,- Kč.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    MODRAPUSINKA: Fio: Osobní zkušenost taková, že to funguje. V Praze bankomaty OK. Jinak u ČSOB za 6 Kč... Jedinej poplatek jsem jim dala před rokem, korunu padesát za překorčení limitu, když jsem zapomněla, že jsem platila kartou a než se mi to objevilo na internetu, tak jsem na to zapomněla. Dneska už si vydávaj vlastní karty a rychlejš připisujou změny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SM3: vodafone mi dal casove neomezenou slevu na vsecky pausaly co jsem v tu chvili mel, sporka naopak naprosty nezajem a ja uz si ani nepamatuju co jsem mel k snidani, natozpak MRTVY_KENNY :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jen me to trosku zmatlo, jsem porad cihal na zahranicni platbu a ono nic :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam