S474N: Jak napsal Lopik, je normální MLM typu Avon a pak je MLM typu Herbalife. Čím více stupňů tím větší pravděpodobnost, že to je druh letadla. Pokud tě to rozesmívá, tak jsi adept na chycení.
Forma prodeje je jeden z důležitých atributů produktu (a volba správného prodejního kanálu je jeden z klíčů k úspěchu na konkurenčním trhu). Možná bys měl začít přemýšlet, než tě někdo doběhne.
Pokud získání GE Gratis je spojeno s podmínkou dát se s někým dohromady, tedy něco jako hledat slevové kupony v novínách (čímž nechci nijak shazovat kupony samotné), tak to nesvědčí o serioznosti banky. Ano je to o svobodné volbě neseriózní banku ignorovat. Příště mi dají slevu, když jim věnuji sperma, nebo když jim zatančím kozáček?
Pokud místo neplacení platím, tak je to platit více.
Vidím jendoduchou logiku - nízkonákladové banky mi berou klienty, tak budu také nízkonákladový. Jenže přeci nenechám stávající platící klienty, aby mi neplatili. Tak tam dám tuhle podmínu. Pro mě by to byl důvod dát bance sbohem, protože mi nechce dát stejné podmínky jako novým klientům. Když není loajální, proč má být já. Jedině hloupý klient zůstane.