• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Myslíte, že "akce" GE Génius Gratis vydrží? Žena má Českou Spořitelnu a přemýšlím, že bych ji vzal pod sebe. Je Česká Spořitelna v něčem výrazně lepší než ostatní banky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: u mBank právě lze (díky tomu jsem platil i auto). Jinak problém nejen u žehliček, ale i bezkontaktních karet, kdy jdou transakce často právě offline na což si stěžuje spousta lidí.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Přiznám se, že nevím, že by to šlo nastavit do výše prostředků. A offline platby jsou problém u všech embosek - jak to jede žehličkou, tak se nějaké limity stejně ignorují. Pro mě je podstatná možnost nastavení limitů ručně (ne přes pracovníka banky) a zakázat MO/TO a omezit eshopy. Případně výběry z bankomatu, pokud nejsou výhodné (mám je zakázané u kreditky od té doby, co jsem ji strčil do bankomatu a vybral z ní omylem).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: nechci, ale s offline platbami u mBank (a patrně i u všech ostatních) je to možné.

Jde mi o maximální výši účtu v Equa je horní limit tuším 150k. V mBank si tam nastavím do výše prostředků.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Chceš říci, že debetní karta umožňuje jít na účtu do záporu? Žiju v tom, že online nákupy jsou zamítnuté, když není na účtě dost peněz.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: no nejde tam nastavit do výše účtu, takže až tak zcela na uživateli to není :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak včera přišla karta od Equa. Nastavení limitů je zcela na uživateli - podobně jako mBank, jen není možné nastavit počet transakcí. Default je 75k pro výběry, 75k pro nákupy, 0 pro eshopy a 0 pro MO/TO. Je vidět, že Equa se hodně inspiruje (v dobrém) mBank.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    no mi ji nabizeli a teda nestudoval jsem to ale vypadala hodne slusne...
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Hezké. Škoda, že zrovna RB mám na blacklistu.
    Co ta Tesco kreditka zmíněná v komentářích - máte to někdo?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Tak jsem dal do kupy čím by šlo nahradit Axu
    Bude vám chybět AXA Bank? - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/bude-vam-chybet-axa-bank/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    G3X: Nebo ojebanka.. místo, kde tě ojebou :)
    G3X
    G3X --- ---
    ROTTWEILER: samozrejme, ale tady slo spis o tu nestastnou domenu ojebanka.cz, ktera je hodne blizko slovnimu spojeni ojeb-banka ..
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    G3X: To dělá více firem. Google.com vs Gooogle.com ale to spíš mají být překlepy ze strany zákazníků než ze samotné firmy. :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: viz fail mBank se špatným odkazem na nový sazebník ;) - prostě se stane.
    G3X
    G3X --- ---
    KB se snazi podobnym vecem predchazet (preklepum), takze kdyz spustili projekt mojebanka.cz tak nakoupili vsechny pribuzne domeny vcetne ojebanka.cz :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Jako chapu te. Ale zrovna kamos dela v IT jedne banky a tak trochu vim ze tam je vetsi bordel nez kdekoliv jinde. I kdyz za toto asi samotne IT nemuze :).

Ale proste obecne plati ze i banka je firma jako jakakoliv jina a tak kvalita sluzeb vzdy zavisi na samotnych lidech.

Nechtejme si malovat ze tam delaji nejaci nadlide...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    A rychle koupit tu doménu, ať člověk může koukat, co tam lidi posílají za dotazy. :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NELDE: Ty z te adresy nepoznas, ze je diky preklepu chybna?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Vzhledem k tomu, že tento email dostává každý nový uživatel, tak je to ostuda. Zejména s ohledem na to, jak banky tvrdí, jak jsou ty jejich služby kvalitní. Je to ostuda asi jako když dá policaj botičku na policejní auto. To co popisuješ je na úrovni překlepu nebo i/y ve vyjmenovaných slovech. Tady ale je chyba v docela důležité informaci.
    Důvod - mě email přišel bez čehokoli dalšího, aniž bych o cokoli žádal. Takže jsem reagoval, jestli to není nějaký pokus o průnik, a email nefungoval.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    to nerozporuji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam