• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    ty default hodoty mi prijdou zbytecne vysoke... to je jako pro bezpecnost nechat pripadne ho zlodeje na defaultu vybrat 75 000 :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: no nejde tam nastavit do výše účtu, takže až tak zcela na uživateli to není :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak včera přišla karta od Equa. Nastavení limitů je zcela na uživateli - podobně jako mBank, jen není možné nastavit počet transakcí. Default je 75k pro výběry, 75k pro nákupy, 0 pro eshopy a 0 pro MO/TO. Je vidět, že Equa se hodně inspiruje (v dobrém) mBank.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    no mi ji nabizeli a teda nestudoval jsem to ale vypadala hodne slusne...
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Hezké. Škoda, že zrovna RB mám na blacklistu.
    Co ta Tesco kreditka zmíněná v komentářích - máte to někdo?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Tak jsem dal do kupy čím by šlo nahradit Axu
    Bude vám chybět AXA Bank? - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/bude-vam-chybet-axa-bank/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    G3X: Nebo ojebanka.. místo, kde tě ojebou :)
    G3X
    G3X --- ---
    ROTTWEILER: samozrejme, ale tady slo spis o tu nestastnou domenu ojebanka.cz, ktera je hodne blizko slovnimu spojeni ojeb-banka ..
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    G3X: To dělá více firem. Google.com vs Gooogle.com ale to spíš mají být překlepy ze strany zákazníků než ze samotné firmy. :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: viz fail mBank se špatným odkazem na nový sazebník ;) - prostě se stane.
    G3X
    G3X --- ---
    KB se snazi podobnym vecem predchazet (preklepum), takze kdyz spustili projekt mojebanka.cz tak nakoupili vsechny pribuzne domeny vcetne ojebanka.cz :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Jako chapu te. Ale zrovna kamos dela v IT jedne banky a tak trochu vim ze tam je vetsi bordel nez kdekoliv jinde. I kdyz za toto asi samotne IT nemuze :).

Ale proste obecne plati ze i banka je firma jako jakakoliv jina a tak kvalita sluzeb vzdy zavisi na samotnych lidech.

Nechtejme si malovat ze tam delaji nejaci nadlide...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    A rychle koupit tu doménu, ať člověk může koukat, co tam lidi posílají za dotazy. :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NELDE: Ty z te adresy nepoznas, ze je diky preklepu chybna?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Vzhledem k tomu, že tento email dostává každý nový uživatel, tak je to ostuda. Zejména s ohledem na to, jak banky tvrdí, jak jsou ty jejich služby kvalitní. Je to ostuda asi jako když dá policaj botičku na policejní auto. To co popisuješ je na úrovni překlepu nebo i/y ve vyjmenovaných slovech. Tady ale je chyba v docela důležité informaci.
    Důvod - mě email přišel bez čehokoli dalšího, aniž bych o cokoli žádal. Takže jsem reagoval, jestli to není nějaký pokus o průnik, a email nefungoval.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    to nerozporuji...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: no ale to psal nekdo hodne ve spechu, premyslim jestli to neni vic blbe slovensky nez blbe cesky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    a u policajtů je směšné že kradou, a u hasičů že jsou žháři, ... :)

každý to dělá JEN jako zaměstnání...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Jasně, a testují a používají to opět jen lidé. Mně to přijde docela směšné u banky, která je normálně jedna z nejdražších.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    pisou to jen lide :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NELDE: Tak to je ovsem megafail! Rusim svuj ucet.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Hezkej fail u UBC:

"Tento e-mail je automaticky generován systémem, proto na neho neodpovídejte.
    V prípade jakýchkoliv dotazu nás prosím kontaktujte na info@unicreitgroup.cz nebo na Vaší klientské lince.
    S pozdravem
    UniCredit Bank Czech Republic, a.s"

Jenže ten email neexistuje. Je tam asi překlep (chybí d).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam