• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BUNDA: To si potom každá banka může udělat nějaké TOP 3, protože je každá v něčem lepší než ostatní. Dost mi začíná být tímto přístupem Air Bank nepříjemná.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: je otázka zda se srovnává i srovnatelné.. některé účty mají podmínek více než dost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VXP: Tam to platí jen dokud ten měsíc nepotřebuješ ze spoření vybírat... tím pádem nedostaneš za celý měsíc nic, tahle podmínka je pěkně naprd.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tím pádem kampaň Air Banky za TOP 3 je lež, protože více než tři banky mají momentálně lepší úrok.
    VXP
    VXP --- ---
    ROTTWEILER: zatim 1,5% na sporeni+

Spořicí účty - srovnání - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/produkty/sporici-ucty/
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    KOC256: Tam je jen jedno procento?
    VXP
    VXP --- ---
    KOC256: jestli to ma na tech par dni nez to srovnaji cenu ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Takze zase mam vsechno posilat do ZUNO? :D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: držte si klobouky jedeme z kopce :-(
    FLAD
    FLAD --- ---
    ROTTWEILER: Spis mne prekvapuje, ze ve vysvetleni maji copy pastovany text z minula, to bych cekal neco svezejsiho :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Air Bank už jen 1.3%?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    S474N: to souhlas :)
    S474N
    S474N --- ---
    ADAMM: ono obecne neni problem zjistit spoustu udaju, problem je spise s realizaci zneuziti, respektive dosahnutim na penize, zbozi ci sluzbu. Tam uz totiz do toho vstupuje preklopeni z virtualniho sveta do toho opravdoveho a to je ten zadrhel. V lidske reci, kdyz si objednas televizi, tak ji musis nejak prevzit (posta - maji tvou adresu, osobne - maji te na kamerach,...). A potom se dostavame take k realizaci, tentokrate pachatele :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VXP: myslel bych si, že zrovna v tomhle auditku nebudu muset vysvětlovat, že jsou samozřejmě on-line obchody, kde nemusíš CVV kód zadávat, v USA je to docela běžné :)
    VXP
    VXP --- ---
    ADAMM: tim navodem zjistis jenom cislo karty... nebudes mit CCV na autorizaci pro platby na internetu...

jedinej smysl tohoto precteni by bylo kdyby dokazal vytvorit duplikat a pak provadet bezkontaktni platby...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    S474N: bude jistě vědět id: ATTILAH (šéfová IuRe)
    S474N
    S474N --- ---
    ADAMM: vis o jaky jde software?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Skoro mě to láká vyzkoušet :P

Demonstrace neoprávněného přečtení a zneužití platební karty - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QgL5qVXa1_g&feature=youtu.be
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: Já se Zunem měla jinou vtipnou historku. Když jsem žádala o platební kartu, byla tam možnost nevyplnit PIN a nechat si nějaký vygenerovat, že mi přijde poštou. Poštou nepřišel, když jsem chtěla kartu asi po půl roce použít, bylo mi řečeno, že bez něj zažádat nelze (fakt to šlo). A že si buď můžu nechat vyjet aktuální PIN za 120 korun nebo si zdarma nechat poslat novou kartu s mnou zvoleným PINem. Podobný geniální postup :)
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    tak nakupovani na google s fio kartou uz funguje.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Ach jo, to už si snad citibank dělá ze mě prdel :(
    30.8. Mě dal kurýr kartu, odvez si podepsaný papíry.
    Teď sem tam po třetí volal a pořád jak kafemlejnek: litujem, nevíme, nemůžem, čekejte!!
    Fakt mám sto chutí se na tu slavnou citilife kreditku vys... a zavolat jim ještě jednou, ať si jí strčej do prd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam