• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    sranda. ale pokud bys jim ty chtel cokoliv, tak na rucne delanem papiru s razitkem od presidenta spojenych statu a ruska... :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MRTVY_KENNY: takze to mi asi za chvilku taky prijde co?
    uz mas tu konkretni nabidku od Reifky?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nevim, do jake miry to sem patri a taky mozna je to tim, ze nejsem pravnik, ale prekvapuje me, ze takto muze vypadat vypoved smlouvy. jakoze ani komu je to adresovano, ani o jakou konretni smlouvu ze kdy.. jen proste neco, "co jme s 'vami' uzavreli " takhle to fakt jde? tohle teda oznamujou komu? tomu, kdo to cte (takze sorry, ale asi jsem vam tim obrazkem ted tady asi taky zpusobil vypoved smlouvy), nebo me mailove schrance, nebo komu? imho zvlastni, ne?.

KOC256
    KOC256 --- ---
    ZBYNEK:
    byla to spise takova cimmermannovina... ze co carka dokaze...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KOC256: Pokud mu nevěříš, můžeš si to najít... https://www.google.cz/search?q=zákonné+pojištění+vkladů
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    ano, tuším do...
    nebo
    ano tuším, do...
    ?

:D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OMNISLASH: ano tuším do 100k EUR
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    rychly dotaz - ten sporici ucet u creditas ma tedy nyni vklady pojisteny uplne stejne jako libovolny jiny ucet u jine banky?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OMNISLASH: protože to nikdo neví :). Původní termín byla polovina roku 2016, ehm, co vím, tak zatím nespustili ani testování na zaměstnancích...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    byl jsem vcera v ab zarizovat bezny ucet, kdyz uz mi tedy ten sporici zmenili na nic nedelajici. pani vedle se me v ramci pridruzeneho prodeje ptala, zda neplanuji hypoteku. udajne by tenhle rok meli rozjet hypo i pro nove klienty. nicmene nesdelila mi, kdy presne by to melo byt
    DYNK
    DYNK --- ---
    GWEEN: ja jsem vyrozumel, ze oni vsechno poslou postou bez nutnosti tiaku cehokoli na me strane. Ale uvidime.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    DYNK: Ja jsem zalozit si ucet na dalku vzdala, jelikoz nemam tiskarnu a na postu s obalkou chodit nehodlam. Na pobocce mi rekli, ze stejne bych musela prijit podepsat tu smlouvu osobne.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DYNK: já strávil hodinu na pobočce :( Ale lepší než ČP. Doporučuji každému objednat se na konkrétní čas předem.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tak jsem zazadal o ucet u Creditas. Prijde mi to jako delany na podporu Cesky Posty (posleme Vam smlouvu, vy podepisete, poslete zpatky a my vam ji pak zas posleme podepsanou z nasi strany zpatky). Se divim, ze nechtej poslat dopis potvrzujici prijeti smlouvy:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EXAGE: Ten bys dostal tak či tak.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    BUNDA: Jako kód akce jsem zadal "500" namísto doporučení to vyjde lépe, tam bych měl jen na tři měsíce úrok 1% p.a., takhle by měli poslat 500 Kč. Uvidíme.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: nebo dobíjet třeba účet u Student Agency nebo u Alzy po koruně a nemusíš se ani zvedout z gauče.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    EXAGE: od prvního ledna bude současná záložna Creditas působit jako banka. Slibuje 0,5 % na spořicím účtu, pokud v daném kalendářním čtvrtletí nevybereš, tak bonus 0,6 %. Celkem tedy úroková sazby 1,1 % p.a. A hlavně bez omezení částky. V kombinaci s Airbank (tedy 1 % do 250 na spořáku a do 100 na běžném) je to asi nejlepší varianta. V Air to, co chceš občas vybrat, v Creditas železnou rezervu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELDE: platím takhle za kafe z automatu :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OMNISLASH: nebo konec světa v podání mBank :D
    HARALD
    HARALD --- ---
    OMNISLASH: To je jako slavný účet Zdarma u RB. Účtovali si za vedení 400 Kč měsíčně. Byl to prý "jen název".
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to je vtipne, pojmenovat slovem "garance" neco, co si dle libosti zrusim :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam