• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CMLKA: Já mám hlavní účet u Poštovní spořitelny (tzv. Online konto, takže bez poplatků). Nemá to Visu, ale Master Card, zkus mrknout, jestli to teda nesplňuje tvé požadavky, já nepotřebuju ani kontokorent, ani kreditku. Sazby na spořicím účtu (Červené konto) jsou tam stejně mizerné jako všude jinde. Zuno jsem měla na spoření a občasné online platby, jak jsem tu už někde psala, spoření šlo stejně před časem jinam a na ty občasné platby jsem si založila Fio.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELLAS:
    BUNDA: a kam? kdyz ja porad nenasla nic, co by splnovalo vsechny pozadavky mi prijde
    tj. vybery zdarma idealne, sporici ucet, kontokorent a Visa Kartu, bez kreditky se asi obejdu...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELLAS: ještě mi nic neposlali, ale kolega mi to říkal cca před 3 týdny. Tak jsem to převedl pryč a připravil na zrušení. U RB mi stačí převedená Citi kreditka. Banda amatérů.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CMLKA: Netuším, já prostě všechno převedla pryč a čekám, až se ten účet sám zruší - takže někdy koncem února. S reakcemi na Raiffku, co jsem nasbírala tady po nyxu i co jsem slyšela jinde, o jejich účet s nejistým obdobím zdarma nestojím :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELLAS: takze idealne tak, aby clovek pak uz nemel cas na vetsi zmenu? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CMLKA: Mluvila jsem se slečnou na infolince, ta se "odběhla" někam zeptat a sdělila mi, že konkrétní nabídky na míru (nebo tak nějak, haha) budou rozesílat druhým emailem někdy v průběhu ledna a února.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    sranda. ale pokud bys jim ty chtel cokoliv, tak na rucne delanem papiru s razitkem od presidenta spojenych statu a ruska... :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MRTVY_KENNY: takze to mi asi za chvilku taky prijde co?
    uz mas tu konkretni nabidku od Reifky?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nevim, do jake miry to sem patri a taky mozna je to tim, ze nejsem pravnik, ale prekvapuje me, ze takto muze vypadat vypoved smlouvy. jakoze ani komu je to adresovano, ani o jakou konretni smlouvu ze kdy.. jen proste neco, "co jme s 'vami' uzavreli " takhle to fakt jde? tohle teda oznamujou komu? tomu, kdo to cte (takze sorry, ale asi jsem vam tim obrazkem ted tady asi taky zpusobil vypoved smlouvy), nebo me mailove schrance, nebo komu? imho zvlastni, ne?.

KOC256
    KOC256 --- ---
    ZBYNEK:
    byla to spise takova cimmermannovina... ze co carka dokaze...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KOC256: Pokud mu nevěříš, můžeš si to najít... https://www.google.cz/search?q=zákonné+pojištění+vkladů
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    ano, tuším do...
    nebo
    ano tuším, do...
    ?

:D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OMNISLASH: ano tuším do 100k EUR
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    rychly dotaz - ten sporici ucet u creditas ma tedy nyni vklady pojisteny uplne stejne jako libovolny jiny ucet u jine banky?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OMNISLASH: protože to nikdo neví :). Původní termín byla polovina roku 2016, ehm, co vím, tak zatím nespustili ani testování na zaměstnancích...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    byl jsem vcera v ab zarizovat bezny ucet, kdyz uz mi tedy ten sporici zmenili na nic nedelajici. pani vedle se me v ramci pridruzeneho prodeje ptala, zda neplanuji hypoteku. udajne by tenhle rok meli rozjet hypo i pro nove klienty. nicmene nesdelila mi, kdy presne by to melo byt
    DYNK
    DYNK --- ---
    GWEEN: ja jsem vyrozumel, ze oni vsechno poslou postou bez nutnosti tiaku cehokoli na me strane. Ale uvidime.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    DYNK: Ja jsem zalozit si ucet na dalku vzdala, jelikoz nemam tiskarnu a na postu s obalkou chodit nehodlam. Na pobocce mi rekli, ze stejne bych musela prijit podepsat tu smlouvu osobne.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DYNK: já strávil hodinu na pobočce :( Ale lepší než ČP. Doporučuji každému objednat se na konkrétní čas předem.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tak jsem zazadal o ucet u Creditas. Prijde mi to jako delany na podporu Cesky Posty (posleme Vam smlouvu, vy podepisete, poslete zpatky a my vam ji pak zas posleme podepsanou z nasi strany zpatky). Se divim, ze nechtej poslat dopis potvrzujici prijeti smlouvy:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam