• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CMLKA: teď je trendy je hejtovat a jasně - jejich komunikace mě samotného mrzí víc než všechny ostatní (protože to bylo "moje dítě"), ale reálně vzato je to pořád imho velmi rozumná volba - speciálně při tvých požadavcích.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ADAMM: no mBank by mi celkem vyhovovala celkove, jen nevim jestli je to krok spravnym smerem :)
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    a nevíš kolik se dá dostat maximálně kontokorent , při jakém obratu a za jakou dobu?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    777PLAY: Ad. druhá část dotazu - kontokorent fio pro podnikatele dělá, kreditku ne.
    Kreditku pro firmu mi teď nabízí RB, ale ty podmínky se mi moc nelíbí, takže zatím vystačím s debetkou...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CMLKA: já mám u mBank Visu (a kontokorent tam taky je - bez poplatku - a když ho máš, tak za kartu neplatíš), ale vlastně nevím, jestli ji teď ještě nabízí a z webu to bohužel není moc poznat ;)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    777PLAY: Jednoznačně FIO! Řešil jsem u nich už 2 sro... Bez poplatků a rychle :)

Navíc je ideální u nich mít i soukromý účet (s částkou potřebnou pro základní kapitál) - pak můžeš při jedné návštěvě založit účet pro složení ZK, peníze převést a ihned dostat potvrzení o složení ZK :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CAMELLA: protoze mastercard uz mam kreditku....kontokorent pravidelne pouzivam proste...pac z kreditky je vyber hotovosti zpoplatnen....takze ano, slo by to resit nejakou druhou/lepsi kreditkou..chtela jsem to proste vyresit jednou bankou, ne nekolika...

BUNDA: tu mam taky, ale potrebuju jeste neco na cash...nj tak ja mela za to, ze visa je normalni...tak jako bez ni se asi obejdu, stejne zadne vetsi cestovani uplne v planu nemam....

BUNDA
    BUNDA --- ---
    CMLKA: já šel ke Creditas, ale jinak jako hlavní účet mám zatím Equa Bank. Ohledně kontokorentů nemám info, nepoužívám. Místo toho kreditku (dříve Citi nyní spadla pod RB). Tou Visou si celkem dost omezuješ výběr.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PATRIKCHRZ: prave ze ne, vzdycky tam vsichni cekaji u bezhotovostni (ci jak se tomu rika)
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Zdravím, chci se zeptat, zákládám si nové s.r.o. JAKOU BANKU BY JSTE DOPORUČILI, která by mi po čase nabídla při obratu minimálně 1 000 000kč měsíčně nějakou formu kontokorentu, kreditní kartu ?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    OMNISLASH: a nečekají náhodou na pokladnu? Já si občas zastojím frontu na pokladnu, ale přepážky bývají volné
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MATHEZ: bohuzel komunikace s fio je obecne horor. uz nejakou dobu se chci zastavit na pobocku pobavit se o tech maestro kartach, ale kdykoliv jdu kolem, je tam tolik lidi, ze radeji nevstupuji
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELLAS: Fio má několik "tarifů" kontokorentu. Vyšší úrok bez poplatku a dva s nižším úrokem a s poplatkem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jen takové zjištění poslední doby - bezkontanktní vybírání z bankomatů AirBank funguje jen u jejich karet, u jiných karet (v mém případě Equa), to napíše, že karta není v bance registrována.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CMLKA: Z jakého duvodu potřebuješ zrovna VISA? Jak používáš KTK? Klidně do pošty :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CMLKA: Jestli ti měsíčně chodí aspoň 15 000, tak ten Online účet u PS:
    https://www.erasvet.cz/documents/296002/296213/Sazebnik-kompletni.pdf
    Fio má kontokorent taky, ale vypadá to, že si účtují nějaké poplatky:
    http://www.fio.cz/docs/cz/sazebnik_kontokorentni_uvery_FO.pdf
    LEIN
    LEIN --- ---
    MATHEZ: aspon neplatis za kazdy pohyb :D

CMLKA
    CMLKA --- ---
    PATRIKCHRZ: jj uz si mi psal, tohle vsechno je fajn, ale umele prelejvat penize nebudu a ani se nechci tvarit jako premier klient, to neni nic pro me....no po pravde nejdulezitejsi je pro me asi ten kontokorent
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ve fio mi potvrdili ze maj problem s akceptaci karet terminaly; at uz bezkontaktni nebo s pinem, oba dva zpusoby byly terminalem zamitnuty.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    me prestala fungovat karta v nejnevhodnejsi chvili, nejdriv sem si myslel ze tam je malo penez (nebylo) tak sem tam preposlal a furt to terminal zamital; vsechny telefony do fia jsou mrtvy, resp. voiceover zahlasi ze me prepoji a pak se to polozi. zkousel sem 4 telefoni cisla, zacinam bejt dost nasranej
    LEIN
    LEIN --- ---
    MATHEZ: me fio karta nefunguje uz dlouho v bankomatech FIO :D ale v jinych jede :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam