• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: ČS už nepomůže vůbec nic.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: tak tu uz jsem kupodivu mela a v tomto pripade to nepomohlo :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: Nechceš si vybrat ČS?
    NELDE
    NELDE --- ---
    VESPER_INDIGO: V zásadě neprohloupíš u žádné z nich (-; Rozhoduj se podle "dodatečných" požadavků. Já má Equu a mBank a nevidím důvod pouštět ani jednu. I když loayalita k mBank klesá.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: tak skonci Equa a proc? protoze jsem si ji vybrala po Zunu, simple as that :D
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    NELDE: Vždyť Moneta je už "prodaná"...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NELDE: lol, já chci od Monety právě zmizet, tak přemýšlím kam. A Air mě záškodnicky zmanipulovala těma reklamama a nabídkou, přiznám se dobrovolně :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CAMELLA: Je to otázka nabídky (-;
    CAMELLA: Bylo jasné, že dojde ke konsolidaci trhu. Skončilo Zuno (logicky - nesměla konkurovat matce), stále jsou ale 4 hráči a dá se čekat, že dlouhodobě zůstanou 3. Nevím, jak Air, ale Fio, Equa i mB jsou ziskoví, tedy jsou potenciálně na prodej všichni (za ziskovou banku dostanete více), je jen otázka, která zahraniční banka by chtěla expandovat v ČR formou koupě. Osobně si myslím, že největší kandidát na prodej je Moneta.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    HARALD: tak zas úplně mimo to není, už to jednou udělal u eBanky...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VESPER_INDIGO: je na trhu 6 let, takže zas tak nová není. Pojištění je stejné jako u každé banky. Co se týče prodeje, těžko říct, rozhodně ale víc hrozí prodej Equa Bank.
    HARALD
    HARALD --- ---
    VESPER_INDIGO: Kdyby zmizela, tak prachy jsou pojištěný.

Ale pochybuju, že by se Kelner vzdal své banky.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    VESPER_INDIGO: do urcite urovne jsou pojistene. Ale kamaradovy vyluxovali u ceske sporitelny ucet a nic zpatky nedostal
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ahoj, hrozí u Air bank tím, jak je nová a "agresivní" a všechno, že brzo zmizí zase? Jak to v tom případě vypadá s penězi lidí v té bance?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    airbank -> csob, rb = ten samý den (při odeslání cca do 14-16 hod)
    csob -> airbank, rb = druhý den
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: mě už účet zrušili takže neočekávám dodatečný email.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Třeba to dělají postupně. Nebo je to zatím pilot.
    EDERA
    EDERA --- ---
    KOC256: Ani moc ne. V podstatě tam spíš ze setrvačnosti ležely nějaké peníze ještě z doby, kdy měla ZUNO dobrý úrok na spořícím účtu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA: Ja kdysi hodne. Od doby AB vubec a neobtezovali se mi ani napsat ze ho rusi. Ale kartu mi nedavno jeste posilali novou.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: já ho používal taky a zatím nic.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EDERA: Asi jsi ten ucet i pouzivala ne?
    EDERA
    EDERA --- ---
    PATRIKCHRZ: Bylo to vázané na konkrétního člověka. V systému pro aktivaci viděli, že mi to fakt posílali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam