• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KOC256: tak zhruba znela moje odpoved helpdesku...
    WERT: nechci lowcost, nadto mam s fiem jednu velice spatnou zkusenost a posledni dobou na ne ctu jen kritiku
    GOR
    GOR --- ---
    KOC256: U ČSOB zamrzlé u MultiCashe se tomu ani nijak nedivím. (Normálni IB není plnohodnotnou náhradou, má nízké limity typu 3MCZK na příkaz)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOBYTEK:
    to je snad vtip, že dneska se ještě někdo oháni kompatibilitou na prohlížeč... :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Jak vám funguje nový ebanking ČSOB? Kromě toho, že je to pomalé, mi nejde potvrdit platba. Helpdesk mi dnes odepsal, že Firefox ani Chromium nejsou podporované prohlížeče a že se mám přihlásit přes IE...
    Takže zdá se, že po patnácti letech je čas na změnu banky, je tu někdo, kdo má prémiový účet u Erste? Jste spokojení?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tohle mi teď přistálo v emailu

ADAMM
    ADAMM --- ---
    stejně to je s přehledem nejhorší IB, co jsem kdy musel používat (kvůli hypotéce), to už je lepší jít na pobočku na kafe :P

http://byznys.ihned.cz/...eho-bankovnictvi-klicove-digitalni-sluzby-postihly-v-obdobi-vyplat-vypadky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já mám hypotéku u Equa Bank a všechno jsem s nima tenkrát (jaro 2015) vyřídil během 2 týdnů
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    TUILE: o fio jsem v tomhle smeru (rychlost) neslysel nic dobreho. spis sama zklamani a varovani. sam jsem s nima komunikoval nejakou dobu ohledne infa k hypo a bylo to naproste peklo. sam jsem zvedav na nejake zkusenosti s ab. podle webu to rozjeli 14 dnu zpet. nejspis se tam zajdu pro prehled poinformovat, jak je to s rezervou a pripadnym vlivem na uroky, jaka pojisteni a za jake castky pozaduji a pripadne, jak se to promita do uroku, etc,..
    TUILE
    TUILE --- ---
    hezky, od kdy to maj?
    me zas nasralo fio, za tri mesice nebyli schopny pripravit smlouvy, takze se nakonec muselo zustat u sporky. kdybych vedela, ze to ma i ab, tak se to prevede k nim, pac maj taky ten kompenzacni ucet (chytrou rezervu), coz byl duvod pro prechod k fiu...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CAMELLA: a koukam, ze se jim ty uroky zajimave lamou. pujcit si 1m4 se nevyplati, protoze kdyz si pujcim 1m5, tak celkova zaplacena castka bude vyssi jen o ~70k. vtipne :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OMNISLASH: jj, je to novinka, ale jen na koupi bytu/domu, žádná výstavba/developerské projekty atd.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    uplne mi uniklo, ze ab uz nabizi i nove hypoteky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: Kazdopadne neni dobre na to spolihat, je to porad delikventni chovani a zhorsuje mu to do budoucna bonitu. Pokud neni na internetu, muze zavolat na infolinku, tam si ho overi a penize mu ze sporaku na bezak prevedou
    CROME
    CROME --- ---
    CAMELLA: to bude ono....diky moc
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CROME: Na sporaku v airbank nelze udelat trvaly prikaz, takze ma urcite oba, i bezny, i sporici. A pokud na beznem nema dost penez, platba neodejde. Jedina vyjimka by byla, kdyby mel primo v airbank jeste hypoteku/uver - ten si banka tusim treti den po splatnosti strhne i ze sporaku
    CROME
    CROME --- ---
    OMNISLASH: nejde o muj ucet, ten clovek ted je mimo internety a zapomel si ty penize prehodit z nejaky sporici obalky, tak se pta zda to muze probehnout i tak.
    Je mozne, ze ma jen sporici a z nej vse normalne plati, to si ae nejsem jist.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CROME: je mozne v ramci jednoho "sporit", protoze ti to budou urocit i nabeznem. ty musis vedet, zda mas ucet jeden nebo dva :) nebo to bylo k te platbe? tam dava vcelku smysl, ze to nejde. nemohou vzit penize z uplne jineho uctu. na druhou stranu ty prevody u nich jsou snad instantni, takze by nemel byt problem prelit kdykoliv penize, nez probehne platba
    CROME
    CROME --- ---
    OMNISLASH: aha ja myslel, ze je tomozno v ramci jednoho...ok dik
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CROME: ta otazka je trochu chaoticka - mas tam jeden ucet, nebo dva ucty, tedy bezny a sporici? u airbanky totiz obvykle ve sve online sprave vidis tyhle dva (nebo tri) ucty rozlisene jen zalozkami, ale ve skutecnosti jde o dva oddelene ucty. coz taky (pokud to tak mas) odpovida na tvoji otazk - z uctu, na kterem nebude dostatecny zustatek, platba neodejde a je jedno, kolik je na tom druhem
    CROME
    CROME --- ---
    Mam takovy specificky dotaz, u Airbank z uctu z ktereho jdou pravedelne mesicni platby a kterej je zaroven sporici, probehne ta platba pokud jsou penize v te sporici casti, ale ne na beznem uctu, nebo se to musi presunout?
    Nema nekdo zkusenost?

Diky moc
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    DYNK: JJ ještě to neni spuštěný.
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADAMM: Tak oni snad jedou v testovacim rezimu porad. Takze se neni co divit, ze nemaji zpetnou vazbu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam