• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLAD: No spise mi unika vyznam. Jak by to probihalo, kdybych na to pristoupil?
    FLAD
    FLAD --- ---
    KOC256: Ono stačí, aby to byl třeba Polák co žije v Německu.. Jestli si nejsi jist, tak se zeptej na detaily a kam to budeš posílat
    Jestli máš podezření, tak na bazosi je někde kontakt, můžeš tam napsat že máš podezření na podvod a majitel zkontroluje alespoň IPnu a email jaký měl aktivity. Neřekne ti výsledky, ale umí nějak zablokovat další přístup snad... My ho jednou žádali o pomoc kvůli podvodu prodeje elektroniky do Nigérie...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Jakoze odepisu ze chci poslat 3000 a oni mi poslou 300 000 a pak me nastivi rusky hovorici panove?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Platba do zahraničí z důvodu praní špinavých peněz může vyžadovat jméno majitele účtu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELLAS:
    Jedná se o obyč boty :) né Picassův obraz ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: No, pokud ti budou platit z ciziny...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mel jsem inzerat na bazosi. Dosla mi SMS z divneho cisla a ze jestli jeste plati (cesta emailova adresa(spise adresat)) a plyna cestina (zadny drahousek zakaznik).

Ale na reakci mi doslo toto:
    Sorry, I have to write in English because I'm more fluent in English, Thank you for your response, I'm so happy to hear from you I agree with your price and I can pay you with bank transfer or paypal, either which would be convenient for you. If you want us to proceed, please send me your account information and i'll transfer the money as soon as we
    reach an agreement.
    Account name:
    Account Number(IBAN):
    Total cost of the same:
    so once I get the details I'll go ahead with the payment through bank and Send Money, Pay Online or safer way to send money, make an online payment, receive money. I hope we can make the purchase as fast as possible and then I will contact my shipping company after receiving the payment. I will need your home address for you to be picked up by the shipping company.

Ne že bych se chystal tam něco posílat, ale k čemu by jim byl moje IBAN číslo a jméno? Něco mi uniká?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    SDN33: Transparentní účty nabízí více bank, ale určitě bych také doporučil FIO. Základní služby bez poplatku pro fyzické i právnické osoby.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Dobrý den, doporučili byste mě nějaký transparentní účet na plus minus cílovou částku, který by pak šel zrušit? Jsem u mBank a ti tuto službu neposkytují. Nebo existuje nějaká internetová služba? Prostě cokoli jednoduchého, bezpečného a ideálně s vedením zdarma. Předpokládám, že účet bude sloužit max tři měsíce.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    Equa zvyšuje od 20.8.2018 úrok na spořícím účtu na 1% (podmínka: 3 platby kartou, do 200 000,-)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ASACHI: v revolutu, pokud vim, jde jen obchodovat s kryptomenami v ramci revolutu, ale nejde externi deposit/withdraw (coz je docela na nic):

Transfer of bitcoin - Revolut Community
    https://community.revolut.com/t/transfer-of-bitcoin/27321

na kryptomeny jsou v priprave karty MCO (crypto.com) a TenX, ale jeste nejsou spusteny / nerozesilaji v Evrope -- meli by ale zacit v pristich mesicich / pristi rok.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak po dvou dnech zareagovali. Díky za uklidnění :)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    ASACHI: Zrovna ty kurzy na krypto mi prisly nic moc :-/
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Heledte ta revolut karta ... celkem zajimave pro me, vzhledem k tomu, ze vetsinu penez drzim v crypto.
    Zkouseli jste to nekdo pouzivat na denni placeni? Jakoze jestli se ty kurzy vubec vyplati?

Uvazuju, jestli se vyplati vzit tu jejich premium kartu za 7 liber/ mesic
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PATRIKCHRZ: Mezibankovni kurzy pouzivane Revolutem jsou pry lepsi nez kurzy Mastercard.

Taking a closer look at Revolut’s promise of interbank rates (revolut.com) – tiq's tech-blog
    https://tech.tiq.cc/...7/12/taking-a-closer-look-at-revoluts-promise-of-interbank-rates-revolut-com/
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    RATTKIN: mBank má spolu s Monetou nejhorší kurzy na trhu. Ale jak píše Adam, je málo času na to, aby ti stihla dojít jiná karta. Jinak nejlepší kurzy mají kredity Hello bank (EON, Alza, Cetelem,...) a MasterCard kreditky Unicredit (Miles and More). Mají kurzy MasterCard bez příplatku.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOOMIX: tak po pravdě tohle je mi relativně fuk, pokud mi to bez keců obratem nahradí, tak mi to žíly netrhá ;)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ESELVIRA: Live agenti reaguji, ale musis si je vyrequestovat (napsat 'live agent') a pak pockat (ted bohuzel docela dlouho), az na tebe prijde rada.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Podařilo se tady někomu na revolut změnit osobní údaje? Jméno lze měnit pouze na chatu s L"ive Agentem", ale ti akorát posílají automatické hlášky a nijak nereagují..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam