• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN:
    Mě šlo o to, aby ty informace byly korektní... Ať se negeneralizuje.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KOC256: kdo chce security, musí mít android pod podporou, stejně jako počítač který používá, to je snad jasné. na windows xp je taky plno problémů.

tohle konkrétně je od M, podle Google Distribution dashboard má starší verzi jen 20% zařízení.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN:
    Od které verze? Kolik % zařízení ji a vyšší má? Ale to už je ale OT, že...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    android přístup k sms omezil, bez root už ukrást nejdou. je třeba nedávat žádné aplikací přístup k accessibility, to je jediná možnost jak se můžou na SMS dostat. SMS může číst pouze aplikace registrovaná jako správce SMS-nepoužívat žádný shity.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH:
    Ja se spise snazil pochopit, kde vidis tu nebezpecnost v IB(pocitac) + app(mobil). Jinak je mi asi jedno kdo si co a jak dela, pokud se me to nedotyka.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KOC256: s drobnym rozdilem, ze tam nefunguje ten bind na sim kartu. ano, o par hijack akcich jsem slysel, ale jejich pocet a proveditelnost je nekde uplne jinde nez u kominikace mimo sim. tez je mi velmi sympaticka nutnost toho fyzickeho mustku, kdyz musi uzivatel prenest manualne overeni z jednoho zarizeni na druhe

bmw: nenechte se omezovat minuskovanim, radeji rovnou napiste, ze vas sere, kdyz ma nekdo bezpecnost u prdele o neco mene nez vy. davat frustraci pruchod jen minuskovanim neni zdrave
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH: Ja jsem chtel rici, ze pokud jsi se prihlasil na PC k IB, tak je “jedno” zda ti na mobil prijde “nechranena” SMS (kterou ti na androidu kde co ukradne) nebo se prihlasis do appky a tam potvrdis. Oboji je druhy faktor ne?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KOC256: ok, u appky tedy alespon na rovinu priznavaji, ze zabezpeceni jde k sipku, protoze je to overeni jen jedno faktorove. tak jsi to myslel?

jen tedy tam nevidim zadnou spojitost s tim, co se snazim vyresit - aby me ab automaticky neprehodila na potvrzovani ib veci v apce, kdyz chci zustat u toho otravneho prepisovani sms, ktere dle tech e-mailu od ab vetsinu lidi vycerpava minimalne jako maraton
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH: V app potvrzujes pomoci hesla. Pomoci apoky potvrzujes to co udelas v IB - predpoklada se ze nikdo nepouziva IB na mobilu.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    z ab me prudi s potvrzovanim pomoci appky. nic takoveho nemam v planu delat (muj nazor na "dvoufaktorove" overovani na jednom zarizeni tu obcas padne :D). psali, ze si to muzu ib zmenit a ze pokud tedy jako fakt nechci, tak to uzivat nemusim. nicmene v ib nevidim zadnou variantu "na tuhle pakarnu neprechazet". je tam proste jen moznost zvolit appku a sms a sms mam zvolene
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    QUIP: tak tohle neni ani slib, spis takovy povzdech :) ale zalozeno, uvidime, kdyztak se zas popresouvame jinam no :-)
    QUIP
    QUIP --- ---
    NELLAS: pani na zakaznicke lince mi rikala, ze tu akci maji "zatim" do zari a pak se uvidi, jake budou podminky na trhu, jestli to prodlouzi, nebo ne... Slibem nezarmoutis :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: když si toho vůbec všimnou :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... protože jestli na tohle nalákají lidi a pak to zase srazí, tak ty lidi leda naštvou a ztratí důvěru.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUIP: To je docela zajímavá akce, tak jsem zvědavá, co nabídnou potom...
    QUIP
    QUIP --- ---
    Aha, takze o te akci se pise jinde (zvlastni, ze se o tom napise v dokumentech, ktere clovek musi odsouhlasit)

https://www.creditas.cz/...%99ic%C3%ADho+%C3%BA%C4%8Dtu+%2B.pdf/fa378e16-586c-482c-8556-efdded061875

2 ÚČEL AKCE
    2.1 Účelem Akce je umožnit fyzickým osobám, majitelům Spořicího účtu + (dále jen Klientům), získat k základní úrokové sazbě
    vyhlášené v Oznámení o úrokových sazbách Banky pro Spořicí účet + její navýšení o 0,9 procentního bodu pro zůstatek do
    výše 1 500 000,00 Kč (dále jen „Úrokové zvýhodnění“).

4 TRVÁNÍ AKCE
    4.1
    4.2 Akce trvá od 22. 7. 2019 do 30. 9. 2019.
    Banka má právo bez náhrady Akci ukončit. Předčasné ukončení Akce bude provedeno oznámením Banky o ukončení Akce
    uveřejněným na internetových stránkách (www.creditas.cz) a na všech pobočkách Banky a to nejpozději 10 kalendářních dní před ukončením Akce.

Takze je to 2% na dva mesice a pak se uvidi...
    QUIP
    QUIP --- ---
    Tady https://www.creditas.cz/sporici-ucet pisou o 2%, ale cetl jste nekdo ty dokumenty, co tam jsou ke stazeni a musi se tam zaskrtnout "Potvrzuji, že jsem se seznámil/a s obsahem všech výše uvedených dokumentů, které jsou, v souladu s § 1751 občanského zákoníku...."

Protoze v "Oznameni o urokovych sazbach" je jen 1.1%

Pritom by ten dokument mel byt aktualni:

OZNÁMENÍ O ÚROKOVÝCH SAZBÁCH
    ÚČINNÉ OD 22. 7. 2019

MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    R_G: Zalozeno, ale ukazuje mi to i u novyho uctu, kde nic nemam, urok 1,1%...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELLAS: využil jsem polední pauzu. Pracuji v centru, kousek od pobočky. Místo toho jsem se mohl pohybovat rozpáleným centrem nebo jít do práce. Ve výsledku pár chvilek v klimatizované pobočce banky tak vypadalo jako nejlepší možné trávení volného času :D.

Krom toho mi to přes Internet založit nejde, volby mám "vyšedlé".
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Když o tom napíše článek, tak ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam