• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH: Ja jsem chtel rici, ze pokud jsi se prihlasil na PC k IB, tak je “jedno” zda ti na mobil prijde “nechranena” SMS (kterou ti na androidu kde co ukradne) nebo se prihlasis do appky a tam potvrdis. Oboji je druhy faktor ne?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KOC256: ok, u appky tedy alespon na rovinu priznavaji, ze zabezpeceni jde k sipku, protoze je to overeni jen jedno faktorove. tak jsi to myslel?

jen tedy tam nevidim zadnou spojitost s tim, co se snazim vyresit - aby me ab automaticky neprehodila na potvrzovani ib veci v apce, kdyz chci zustat u toho otravneho prepisovani sms, ktere dle tech e-mailu od ab vetsinu lidi vycerpava minimalne jako maraton
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH: V app potvrzujes pomoci hesla. Pomoci apoky potvrzujes to co udelas v IB - predpoklada se ze nikdo nepouziva IB na mobilu.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    z ab me prudi s potvrzovanim pomoci appky. nic takoveho nemam v planu delat (muj nazor na "dvoufaktorove" overovani na jednom zarizeni tu obcas padne :D). psali, ze si to muzu ib zmenit a ze pokud tedy jako fakt nechci, tak to uzivat nemusim. nicmene v ib nevidim zadnou variantu "na tuhle pakarnu neprechazet". je tam proste jen moznost zvolit appku a sms a sms mam zvolene
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    QUIP: tak tohle neni ani slib, spis takovy povzdech :) ale zalozeno, uvidime, kdyztak se zas popresouvame jinam no :-)
    QUIP
    QUIP --- ---
    NELLAS: pani na zakaznicke lince mi rikala, ze tu akci maji "zatim" do zari a pak se uvidi, jake budou podminky na trhu, jestli to prodlouzi, nebo ne... Slibem nezarmoutis :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: když si toho vůbec všimnou :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... protože jestli na tohle nalákají lidi a pak to zase srazí, tak ty lidi leda naštvou a ztratí důvěru.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUIP: To je docela zajímavá akce, tak jsem zvědavá, co nabídnou potom...
    QUIP
    QUIP --- ---
    Aha, takze o te akci se pise jinde (zvlastni, ze se o tom napise v dokumentech, ktere clovek musi odsouhlasit)

https://www.creditas.cz/...%99ic%C3%ADho+%C3%BA%C4%8Dtu+%2B.pdf/fa378e16-586c-482c-8556-efdded061875

2 ÚČEL AKCE
    2.1 Účelem Akce je umožnit fyzickým osobám, majitelům Spořicího účtu + (dále jen Klientům), získat k základní úrokové sazbě
    vyhlášené v Oznámení o úrokových sazbách Banky pro Spořicí účet + její navýšení o 0,9 procentního bodu pro zůstatek do
    výše 1 500 000,00 Kč (dále jen „Úrokové zvýhodnění“).

4 TRVÁNÍ AKCE
    4.1
    4.2 Akce trvá od 22. 7. 2019 do 30. 9. 2019.
    Banka má právo bez náhrady Akci ukončit. Předčasné ukončení Akce bude provedeno oznámením Banky o ukončení Akce
    uveřejněným na internetových stránkách (www.creditas.cz) a na všech pobočkách Banky a to nejpozději 10 kalendářních dní před ukončením Akce.

Takze je to 2% na dva mesice a pak se uvidi...
    QUIP
    QUIP --- ---
    Tady https://www.creditas.cz/sporici-ucet pisou o 2%, ale cetl jste nekdo ty dokumenty, co tam jsou ke stazeni a musi se tam zaskrtnout "Potvrzuji, že jsem se seznámil/a s obsahem všech výše uvedených dokumentů, které jsou, v souladu s § 1751 občanského zákoníku...."

Protoze v "Oznameni o urokovych sazbach" je jen 1.1%

Pritom by ten dokument mel byt aktualni:

OZNÁMENÍ O ÚROKOVÝCH SAZBÁCH
    ÚČINNÉ OD 22. 7. 2019

MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    R_G: Zalozeno, ale ukazuje mi to i u novyho uctu, kde nic nemam, urok 1,1%...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELLAS: využil jsem polední pauzu. Pracuji v centru, kousek od pobočky. Místo toho jsem se mohl pohybovat rozpáleným centrem nebo jít do práce. Ve výsledku pár chvilek v klimatizované pobočce banky tak vypadalo jako nejlepší možné trávení volného času :D.

Krom toho mi to přes Internet založit nejde, volby mám "vyšedlé".
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Když o tom napíše článek, tak ...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PATRIKCHRZ: Od tebe bych čekala rozumnější nakládání s volným časem, než zbytečně chodit na pobočku, čekat tam a kdovíco.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    já jsem zrovna na pobočce:)
    R_G
    R_G --- ---
    NELLAS: Taky hotovo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Tak jo, hotovo, už to jede. Založeno asi za 20 vteřin.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    R_G: když začínala akce 6x100, tak jim to dopoledne taky nefungovalo, zkuste to po obědě, já si tam skočím osobně
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    R_G: Taky mi to nejde.
    R_G
    R_G --- ---
    Podarilo se vam zalozit u Creditas ten novy ucet pres IB? Ja jen jestli to nefunguje jim nebo mne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam