• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Revolut hold chce platit premium ...
    Ja jim to teda platim, ale taky bych rad nekam jinam, pac ta nova appka je krystalicky peklo.

Kazdopadne ja jsem se nikde nedocetl, jestli se tendle pojeb se smenou penez dotyka i firemnich uctu.
    Pac tam maji porad 0.4% nad allowance
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Curve koukám také není řešení - už bezplatné varianty limit 500 liber na měsíc...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Pro běžné platby kreditky Hello, pro výběry v zahraničí mBank Svět a Creditas / Richee
    ATAN
    ATAN --- ---
    Je pravda, ze se mne nedavno stala jedna kuriozita. Resil jsem neco s nemeckou firmou anglicky a poslali mi emailem jejich IBAN, ktery mel na zacatku EN, kdyz jsem to u nich overil, tak pry pro komunikaci pouzivaji translator a ten jim prelozil v emailu v IBANu DE na EN.
    RUI
    RUI --- ---
    R_G: Podle mě se ten limit snižuje buď na 25 000 CZK nebo na 1 250 EUR. Těch 1 250 CZK je nesmysl, ale nepřekvapuje mě - mám pocit, že e-maily a SMSky od Revolutu mívají tak v polovině případů někde chybu nebo nepřesnost (i když nepohlídat takhle důležitou informaci je docela fail). Ostatně i tenhle e-mail je zčásti česky a zčásti anglicky...

Každopádně pro mě je to taky zklamání, konverze je pro mě stěžejní důvod pro používání Revolutu. TransferWise je solidní alternativa (transparentní, rychlá a levnější než těch 0,5% u Revolutu), ale rád si nechám poradit, pokud někdo přijde ještě na něco jiného.
    R_G
    R_G --- ---
    ATAN: Ja myslim ze to mozne je :-)
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tady se pro zmenu mluvi o 1000 eur (nize nekdo uvadel clanek s 1000 liber). Neni prece mozne, ze by tak nizka castka 1250CZK byla jen pro CR.
    Revolut to introduce new fees and charges for customers | bonkers.ie
    https://www.bonkers.ie/blog/banking/revolut-to-introduce-new-fees-and-charges-for-customers/
    R_G
    R_G --- ---
    GHOSTSTALKER: Bude to tak, je treba to zalozit v zahranici s kontaktni adresou v zahranici. Umi myslim i USD. Me potreby to neresi tak jako tak.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    R_G: Jakej máš teďka spread na EUR/CZK?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ATAN:
    R_G: Co ctu, tak umi jen ucty v GBP a EUR + jeste mozna z CR ten ucet ani nezalozis.
    R_G
    R_G --- ---
    ATAN: Otevrel jsem si aplikaci a vidim, ze na 100 eurech zaplatis 0,89 euro jako poplatek za prevod na ucet v CZK v ceske bance (bezi to na TransferWise) a kurz maji stejny jaky Revolut. Jenze podle me neumoznuji drzet na jednom uctu penize ve vice menach.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja uz v minulosti jsem se tu na to ptal... Nekde mi vyskocila bunq aplikace a tvari se minimalne z povzdali jako revolut, ale blize jsem to nezkoumal...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Revolut vs. N26: Which is best? | finder.com
    https://www.finder.com/revolut-vs-n26
    ATAN
    ATAN --- ---
    N26?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    R_G: Ptám se, jaká je srovnatelná alternativa. Twisto snad také nabízí výhodné kurzy (Mastercard) a je to na karetním principu.
    R_G
    R_G --- ---
    GHOSTSTALKER: Od srpna si tedy za to kouzlo budes priplacet :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    R_G: Devizovka pro me nema to kouzlo, ze nemusis predem pocitat, kolik budes penez v cizi mene potrebovat (ale muzes kartu - Revolutku - nadotovat operativne dle potreby).
    R_G
    R_G --- ---
    EXCITE: Podle me snizuji limit na prevody men bez poplatku, ktery v mem pripade byl okolo 130 tis. mesicne. Oproti tomu co tvrdi je to pro me to nejdulezitejsi, takze ja u Revolutu koncim a hledam rozumnou alternativu (devizovku).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam