• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOC256: tak libila se mi ta puvodni varianta ze Moneta koupi AirBank
    Kellnerovi neverim, prijde mi ze vsechny ty jeho akvizice jdou zatim od 9 k 5 a byla by skoda kdyby Monetu potopil, proste toho dela moc ale nic poradne...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGE:
    Jakoze ztrati dobre jmeno?
    MAGE
    MAGE --- ---
    CMLKA: smutnejsi bude jestli AirBank sezere Monetu
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NUSIK: To nám ten tejden teda hezky začíná :(
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NAVARA: ČSOB tu regulaci "trochu" obchází. Korunové platby nejsou zdarma, ale jsou v rámci balíčku. SEPA v balíčku nejsou.
    DYNK
    DYNK --- ---
    NUSIK: v čem očekáváš zhoršení? Raiffku mám jako primární a nic mi tam neschází. Ale je pravda, že si vystačím s online obsluhou, osobně tam jdu jednou za pět podepsat dodatek k hypotéce. Jak fungují na pobočkách netuším.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    ADAMM: jj jakoze ne novinka, protoze ty spekulace uz jsou venku dyl, ale za me je to taky smutna zprava, ze to klapnulo, mam equa bank taky jako primarni a ocekavam, ted zhorseni, otazka je jak moc velky a jestli budu muset menit primarni banku :/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: taky se toho hrozím :( Equa je dosud moje primární..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NUSIK: no je to docela novinka, sice se o tom spekulovalo, ale potvrzeno to bylo až včera. za mě to bude na 99% změna k horšímu, RB je pro mě fuj ;)
    ATAN
    ATAN --- ---
    QUIP: tak po hroznym procesu registrace a overovani se mi podarilo poslat CZK na UAH kartu (ne na cislo uctu ale na cislo karty) .
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PATRIKCHRZ: Premium má ale převody zdarma, neměly by SEPA převody stát totéž? :)
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    DARK_ONE: hm, podle infa na webu to vypada, ze karta je pripojena jen ke korunovemu uctu.
    ATAN
    ATAN --- ---
    PATRIKCHRZ: no jo, 5kc prichozi a 5kc odchozi.
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    Jak je to u Creditas s platbami kartou v EUR, pokud mam i eurovy ucet? Bude se castka strhavat z nej, nebo mi banka nauctuje platbu v korunach?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ATAN: mám pocit, že u ČSOB nejsou SEPA platby v rámci balíčku, ale jsou zpoplatněné, tj. je tam asi 6 korun za platbu, u FIO jsou zdarma.
    Pak tam asi bude rozdíl poplatku za hotovostní operace.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/raiffeisenbank-koupila-equa-bank-141095 no sice to není žádná novinka ale rád úplně nejsem :-/
    ATAN
    ATAN --- ---
    ATAN: u CSOB z pohledu Premium uctu.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Je v necem Fio eur ucet lepsi nez CSOB eur ucet? SEPA je u obou podle vseho zdarma.
    GOR
    GOR --- ---
    ELIJEN: Ne. Kurzy fio jsou silene.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam