• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MAGE
    MAGE --- ---
    VYHULENY_UFO: ano nabizi ale az ted (nebo par roku zpet), v dobe kdy prisla AirBank (2010) byla ale prece situace na trhu uplne jina (poplatky, placene ucty, technologie z roku 2000...)
    Takze i AirBank pomohla tuhle situaci zmenit a patri ji za to dik, ale jakmile naskocili i ostatni tak jaksi konkurencni vyhoda mizi a nevidim duvod proc vybrat AirBanku namisto nejake jine banky...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAGE: jenze tohle on nechce, jako je prekvapujici, ze se probral po dvaceti letech od pokusu postavit svoji prvni banku... mohl tady mit dvacet let spokojeny klienty, jenze on proste jel rychloobratkovej byznys, nakoupit, postavit a prodat. to u bankovniho domu proste nejde.

me osobne spis fascinuje ta jeho divna debilni reklama s jakoby pohodovym bankerem a tradicnim bankerem. vzdyt je to cely picovina, kdyz s airbankou zacinal, nemel ani vlastni bankomaty a vlastni pobocky a celou reklamu si postavil na zvastu, ze je nova a jina banka. no a ted ma bankomaty na kazdym rohu, pobocky v kazdym nakupnim stredisku a furt se snazi tvarit jako jina banka. :D :D
    a dost me bavi, jak jeho reklama prodava debility typu, ze si muzu zalozit ucet klidne i ozralej v noci. tyvle, kolikrat v zivote si zakladas bankovni ucet???? :D

musim rict, ze moje raifaisenka mi nabizi uplne to samy co zkousi kellner s airbankou, akorat asi raiffaisenka cili na klienty s vyssim iq nez kellner se svoji debilni reklamou :D
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOC256: je pravda ze mam pachut z O2 a Cetinu =)
    MAGE
    MAGE --- ---
    VYHULENY_UFO: ano to mi dava smysl prodat AirBanku Monete, ale prodat Monetu AirBance uz moc ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGE:
    Já se snažím tyto osobní antipatie upozadit.

Air/Bank byla určitě ve své době něco co bylo WOW. Od té doby doba pokročila a už je to jen jedna z mnoha nízkonákladových bank. Ale že by mi tam něco zásadního chybělo se říct nedá.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAGE: Kellner stavi tradicni banku,prestoze ve svych reklamach tvrdi opak. ja uz by do jeho banky nesel, stacila mi zkusenost s ebankou, kdyz nas pak prodal raiffaisence. a myslim, ze to byl dobre prodej, je o me pekne postarano a nikam jinam bych nesel.
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOC256: tak libila se mi ta puvodni varianta ze Moneta koupi AirBank
    Kellnerovi neverim, prijde mi ze vsechny ty jeho akvizice jdou zatim od 9 k 5 a byla by skoda kdyby Monetu potopil, proste toho dela moc ale nic poradne...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGE:
    Jakoze ztrati dobre jmeno?
    MAGE
    MAGE --- ---
    CMLKA: smutnejsi bude jestli AirBank sezere Monetu
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NUSIK: To nám ten tejden teda hezky začíná :(
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NAVARA: ČSOB tu regulaci "trochu" obchází. Korunové platby nejsou zdarma, ale jsou v rámci balíčku. SEPA v balíčku nejsou.
    DYNK
    DYNK --- ---
    NUSIK: v čem očekáváš zhoršení? Raiffku mám jako primární a nic mi tam neschází. Ale je pravda, že si vystačím s online obsluhou, osobně tam jdu jednou za pět podepsat dodatek k hypotéce. Jak fungují na pobočkách netuším.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    ADAMM: jj jakoze ne novinka, protoze ty spekulace uz jsou venku dyl, ale za me je to taky smutna zprava, ze to klapnulo, mam equa bank taky jako primarni a ocekavam, ted zhorseni, otazka je jak moc velky a jestli budu muset menit primarni banku :/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: taky se toho hrozím :( Equa je dosud moje primární..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NUSIK: no je to docela novinka, sice se o tom spekulovalo, ale potvrzeno to bylo až včera. za mě to bude na 99% změna k horšímu, RB je pro mě fuj ;)
    ATAN
    ATAN --- ---
    QUIP: tak po hroznym procesu registrace a overovani se mi podarilo poslat CZK na UAH kartu (ne na cislo uctu ale na cislo karty) .
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PATRIKCHRZ: Premium má ale převody zdarma, neměly by SEPA převody stát totéž? :)
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    DARK_ONE: hm, podle infa na webu to vypada, ze karta je pripojena jen ke korunovemu uctu.
    ATAN
    ATAN --- ---
    PATRIKCHRZ: no jo, 5kc prichozi a 5kc odchozi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam