MAGE: jenze tohle on nechce, jako je prekvapujici, ze se probral po dvaceti letech od pokusu postavit svoji prvni banku... mohl tady mit dvacet let spokojeny klienty, jenze on proste jel rychloobratkovej byznys, nakoupit, postavit a prodat. to u bankovniho domu proste nejde.
me osobne spis fascinuje ta jeho divna debilni reklama s jakoby pohodovym bankerem a tradicnim bankerem. vzdyt je to cely picovina, kdyz s airbankou zacinal, nemel ani vlastni bankomaty a vlastni pobocky a celou reklamu si postavil na zvastu, ze je nova a jina banka. no a ted ma bankomaty na kazdym rohu, pobocky v kazdym nakupnim stredisku a furt se snazi tvarit jako jina banka. :D :D
a dost me bavi, jak jeho reklama prodava debility typu, ze si muzu zalozit ucet klidne i ozralej v noci. tyvle, kolikrat v zivote si zakladas bankovni ucet???? :D
musim rict, ze moje raifaisenka mi nabizi uplne to samy co zkousi kellner s airbankou, akorat asi raiffaisenka cili na klienty s vyssim iq nez kellner se svoji debilni reklamou :D