Vadi mi jednani, ze kdyz neco poebuju, tak je to problem.
Primarne potrebuju barak co mam na hypoteku zbourat, a pak tam postavit novej, a jeste si par penez pujcit. Na postaveni baraku potrebuju zazadat o vyjimky na stavebnim urade, a na vyjimky potrebuju barak (alespon papirove) zbourat. Na zbourani potrebuju souhlas banky.
Moje osobni bankerka v KB neni schopna mi uz asi 3 nedele sdelit, za jakych podminek bych to mohl zbourat - pry je to do 10.02. (to uz bylo) na hypotecnim oddeleni. Po 14 dnech mi napsala email, ze ji mam doplnit, ktery z objektu (v zastave jsou 2 nemovistosi s objektama) se chystam zbourat. (to jim trvalo 14 dni prijit na to, ze jsou tam 2 zastavy? kdyz jsem se otom s pani bavil ? ) Je to ta sama pani, se kterou jsem podepisoval tu refixaci. a ktera na otazku " co jsou tady ty pokuty za nevyuzivani uctu, a co znamena vyuzivat ucet" rekla ze nevi, a at si toho nevsimam, ze se pokuty moc nedavaj. Tvarila se dotcene, kdyz jsem ji rekl, at to zjisti.
Nejlepsi by bylo tu hypoteku doplatit, a nasledne si vzit novou, az budu defitinitvne resit stavbu toho novyho baraku. jinak porebuju odhad pozemku, souhlas baky se zbouranim, odhad noveho domu, souhlas banky s vystavbou .... je to proste mor :-)