• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ATAN
    ATAN --- ---
    MUXX: on problem neni v tom, ze se to zamyka, ale to, ze po odemknutu zmizi 3ds stranka.
    MUXX
    MUXX --- ---
    ATAN: Na iphonu to pred lety taky delalo ale nejaka aktualizace to pak vyresila.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MUXX: 4G, aplikace se nezabije. Bankovni aplikace se po prepnuti na jinou aplikaci zamykaji. Asi z bezpecnostnich duvodu.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Kolik ma pameti ten telefon? To vypada ze ti OS zabije revolut app aby otevrel prohlizec.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Asi problem Android ne? Na iPhone toto nepozoruji... Tedy s jinou bankou pokud by to (ne)hralo roli.
    ATAN
    ATAN --- ---
    STARDAY: tak u sms jsem to opisoval z notifikace, kde byl videt obsah sms.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ATAN: taky neporadim, ted se mi to podarilo prekliknout dostatecne rychle na to, aby se revolut mezitim neodhlasil, ale predtim s sms se mi to nepodarilo jen na mobilu ani jednou, musela sem opisovat ze sms v pocitaci
    ATAN
    ATAN --- ---
    Ted se mi to na ponekolikate podarilo tu stranku 3DS v Revolut udrzet otevrenou, a topup se provedl, ale podle vseho je to vec nahody.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATAN: Nevyřešil, ale ze stejného důvodu jsem si nikdy v revolutu nepřečetl notifikaci :)
    Vyťukávat support ticket ne mobilu odmítám, vyjma případů krajní nouze - jsem starej a na zadávání mám klávesnici.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Resim ted hroznou blbost. CSOB ted resi 3DS pres Smartkey aplikaci, takze v Rovolutu, kdyz delam topup, tak se mi zobrazi stranka CSOB, ze mam potvrdit platbu ve Smartkey a kliknout na pokracovat. Ma to ale jeden hacek... Kdyz se prepnu na Smartkey, kde to potvrdi, a pak se vratim do Revolutu, tak se revolut zamkne a kdyz ho odemknu, tak to potvrzeni platby je fuc a jsem zpet na strance topupu. Neresil uz to nekdo? Co s tim?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak u RB mám sice kreditky, ale že se tam přesune i má první volba Equa a už prakticky nepoužíváné ING mě tedy netěší :( Na druhou stranu zase zredukuju portfólio bank.
    QUIP
    QUIP --- ---
    BOAR: Ja bych ten pohled na RB trosku otocil (o problemech jsem tu uz psal) - za poslednich 10 let si nevzpominam na nic, co by mi RB nabidla a jinde bych to nedostal levneji, rychleji, lepe atd.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ZBYNEK: prostě: "banka inspirovaná klienty" se stačí podívat kolem sebe no :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO: S příchodem Apple Pay jsem si jako klient RB udělal průzkum. V excelu jsem si srovnal cenu za služby u různých bank a zjistil jsem ze u RB platím bezkonkurenčně nejvíc.

Nejlépe mi vycházela Moneta a KB. Osobně jsem zašel do obou a nejlépe se mnou jednali v KB a nakonec udělali nejlevnější nabídku na míru a od te doby jsem s nimi dost spokojený. Byl jsem překvapen protože jsem KB považoval za molocha.

Ale každému vyhovuje něco jiného :-) peace
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOAR: Je trochu divné, že banka posílá odhadce, kterého sis nevybral a kterého máš platit.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BOAR: Přesně jak píšeš, jsem s ní spokojen strašně - přemrštěné ceny a pořád se měnící produkty...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZBYNEK: Zatím to vypadá ze RB neprevezme ani ING ani klienty, jen si zaplatili za exkluzivitu nabízet ING klientům přechod k RB skrz web a aplikaci ING
    BOAR
    BOAR --- ---
    ZBYNEK: a nejaky problem s raifkou? ja jsem s ni byl strasne spokojenej
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KY_109:
    Troje poplatky?
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ZBYNEK: No zrovna sem na to myslel, ze jsem nahle skoro pres noc trojnasobny klient Raiffeisen (Equa, ING a jeste taky Akcenta) :-/ Jsem zvedav, co z toho vyleze...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Před dvěma týdny Equa, teď končí i ING bank... A taky to prodá Raifce...

https://zpravy.aktualne.cz/finance/ing/r~f11c36ca71ec11eba4560cc47ab5f122/

Bojím se, že raifka mi nabídne podmínky podobně na hovno, jako když končila Citi :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam