• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BUNDA: Netusite nekdo, jestli se to 1% uroceni ma vztahovat jen na zustatek prevedeny z ING konta, nebo na jakekoli prostredky prevedene do RB v ramci teto akce (napr. - na ING kontu mam 100 Kc, ale kvuli 1% uroceni bych do RB prevedl i 300 tis. Kc od jinud).

Z tohoto textu to vypada, ze to plati asi jen pro protredky prevedene z ING. Na druhou stranu, nic mi asi nebrani v tom ty penize nyni poslat do ING a az nasledne do RB.

"Zvýhodněné úročení 1 % p. a. pro zůstatek do 300 000 Kč včetně a 0,2 % p. a. pro zůstatek nad 300 000 Kč a to po dobu 12 měsíců získáte v případě, že si u Raiffeisenbank založíte nový běžný účet a prostřednictvím služby „Převod účtu do Raiffeisenbank (mobilita)“ nebo vlastní platbou převedete na tento účet peněžní prostředky z ING. Pokud prostředky z ING nebudou převedeny do 31. 8. 2021, tak zvýhodněné úročení nastavíme zpět na standardní. Zvýhodněné úročení běžného účtu na 12 měsíců začíná běžet od chvíle sjednání nového běžného účtu v Raiffeisenbank. Zvýhodněnou úrokovou sazbu je možné nastavit pouze na prvním založeném běžném účtu."
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: jak píše GHOSTSTALKER ukončí smlouvu a účet uzavřou. Pokud tam má peníze, které si sama nepřevede, tak je převedou na dohodnutý účet. Tedy takhle to proběhlo jinde. V emailu pouze píší toto:

Pokud svůj souhlas neudělíte do 20. března 2021, budeme bohužel muset zahájit ukončení našeho smluvního vztahu. Komunikace o procesu ukončení bude potom probíhat v následujících měsících.

Souhlas je myšleno souhlas s přesunem do RB.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NELDE: ING ukončí smlouvu a účet zavřou.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: A co se stane, když ten přechod nebudete chtít? Máma tam má účet, ale nikam nechodí, takže v jejím případě to asi nepůjde.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: jj také už mi dorazilo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Ano, už nabídli.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Tak ING prý nebudou převádět - jen nabídnou klientům dobrovolný přechod.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CMLKA: také jsem je původně měl u Citi. Už jen samotným přechodem k RB, jsem se stal dlužníkem, protože nepřenesli inkaso (pro telefonního operátora) z karty správně. A po delších tahanicích jsem místo potvrzení, že jsem se díky nim nedostal do registru dlužníků, jsem dostal jen voucher na pár stovek do knihkupectví. Holt banka inspirovaná klienty..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BUNDA: napodobne, a to jsem mela kreditky puvodne u City, zeano...ta Equa me strasne stve teda, pac puvodne jsem mela Zuno :) jsem tak nucena k bankovnimu turismu!!
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    Tak to ste byli vy!!
    MAGE
    MAGE --- ---
    KEL: a já si myslel že je to jen mé prokletí =)
    KEL
    KEL --- ---
    MAGE: Všiml jsem si, že kamkoli převedu peníze, do měsíce sníží úrok. Naštěstí, tedy bohužel, už převádět dál není kam.
    MAGE
    MAGE --- ---
    a je to tady, Hello Bank taky musi snizit:
    "Dnes vyplácíme úrok 1 % ročně ze zůstatků do 200 000 Kč. Vyšší zůstatky jsou neúročené. Od 1. 5. 2021 budeme vyplácet úrok 0,6 % ročně, hranice 200 000 Kč se nemění."
    BOAR
    BOAR --- ---
    ATAN: ZVlastni, ja jsem s revolu a KB, Fio, equa nemel zadny probllem. Fakt ot na me pusobi, ze android zabije tu revolutku.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MUXX: on problem neni v tom, ze se to zamyka, ale to, ze po odemknutu zmizi 3ds stranka.
    MUXX
    MUXX --- ---
    ATAN: Na iphonu to pred lety taky delalo ale nejaka aktualizace to pak vyresila.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MUXX: 4G, aplikace se nezabije. Bankovni aplikace se po prepnuti na jinou aplikaci zamykaji. Asi z bezpecnostnich duvodu.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Kolik ma pameti ten telefon? To vypada ze ti OS zabije revolut app aby otevrel prohlizec.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Asi problem Android ne? Na iPhone toto nepozoruji... Tedy s jinou bankou pokud by to (ne)hralo roli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam