• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MAGE: google authenticator
    MAGE
    MAGE --- ---
    PETRPEDROS: jakou aplikaci si pouzival na ten 2FA?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, rozbil se mi telefon s dvoufázovým ověřením a nemohu se přihlásit do paypal účtu. Samozřejmě podpora je úplně nedostupná a do paypalu nejde napsat ani zavolat.

Nevíte někdo jak na to. Nechal bych to být, ale prý časem budou chtít za neaktivitu poplatky a to určitě nechci. Tak jak na to koukám tak paypal zruším a už ho nikdy nebudu používat protože jejich podpora je úplně 0

Pokud bych chtěl do paypalcomunity a nebo podporu musím být přihlášený a je to začarovaný kruh.

Taky jsem dostal radu nech si zažádat o nové heslo to tě přihlásí i bez dvoufázového ověření, ale není tomu tak po přihlášení a zadání nového hesla mě to stejně kopne na dvoufázové ověření a jsem zase na začátku.

Díky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: v čem je horší - mi přijde, že je stejná jako ta původní?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SPLIFFBOY: aha, pravda, vzal jsem to úplně naopak a uvědomuju si, že do investičního se vlastně taky přihlašuji ze Smartu. My bad.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WOJTISHEK: vzdyt do hypotecni zony lze projit z CSOB smart a bylo to mozne uz v te predchozi verzi (urcite z online verze, myslim, ze i z webove). ja si prihlasovaci udaje na stranky hypotecni banky nepamatuju uz roky a od te doby, co tam lze vstupovat tudy, rezignoval jsem na jejich resetovani a vyuzivam tyhle vratka.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GHOSTSTALKER: v čem je horší? já to vnímám právě naopak a sloučení přihlašování jen pod ČSOB ID vítám, nemusím si pamatovat více přihlášení napříč portály (pojišťovací, investiční, atd.)
    Ještě bych uvítal přihlášení pomoci ID do Hypoteční zóny
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hm, tak ode dneška ČSOB povinně nařizuje používání ČSOB Identity a nové (horší) mobilní aplikace.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    PATRIKCHRZ: Tak pokud by prijal 50% tak se vzda jakehokoliv jineho naroku na nahradu a prizna, ze za poniceni zbozi muze on. Pokud tvrdi, ze zbozi jiz prislo ponicene, tak by mel chtit 100% zpet.

LAUNCHER: Mozna by te ten soud nestal ani tolik casu jako diskuse tady na nyxu :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ELIJEN: banka radila nepřijmout 50 %.
    Já bych toho finančního arbitra určitě zkusil, nic to nestojí. Už mám za sebou 4 vyhrané spory a pátý mi zrovna běží. A vždy banky tvrdily, že "nemám nárok" :D.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LAUNCHER: Cetl jsem. Jen jsem to chtel zrekapitulovat. A preji hodne stesti.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LAUNCHER: No porad dokola tu meles prazdnou slamu.

- oni ti to zamitli protoze jsi to blbe zabalil - COZ SI UVEDOMUJES, jen z toho delas NESPRAVNY zaver

Tedy dale se s nima bud:
    - sud
    - delej ze nevis a chtej 50%
    - nedelej nic
    - pripadne jak psal Patrik zkus to u financniho arbitra, pokud jeste neco zmuze

Nic vic tu z toho vseho neplyne a jak pises, uz je to nuda…
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LAUNCHER: Ale ja to cetl. A to je tvoje blbost. Mas to zabalit PORADNE. To je tva povinnost.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KOC256: Dekujeme Sheroloku za vysvetleni.

My jsme si tu prave vsichni mysleli, ze jsem jim to zcela dokazal, ale protoze je dneska ctvrtek, tak se rozhodli mi to presto nezaplatit.

Az ty, zazrak z nebes, jsi nam vsem objasnil, ze jsme to nepochopili a neodkazal jsem jim to ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KOC256: Zdravim Xteho cloveka, ktery si to neprecetl a pta se me na totez, jako X-1 lidi pred nim. Odpovedi na tuto a mnohe dalsi otazky naleznes dole.

Zbozi odeslo ve stejnem obalu, v jakem prislo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAM: Kazdy kdo zna princip predzalobni vyzvy, tak ho jen hodi do kose…
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LAUNCHER: Takze ma pravdu. Dava smysl, ze mas udelat vse proto aby se nenicilo dale.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LAUNCHER: Jsi to nepochopil. Z jejich pohledu jsi to nedokazal.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    PATRIKCHRZ: V čem banka chybně poradila? Z její strany je chargeback jediné možné řešení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam