• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEL: ten od googlu to podporuje ne zas tak dlouho
    KEL
    KEL --- ---
    Authenticator bys měl zálohovat. Ostatně jako vše.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukam, ze dnes uz se da najit kontakt na care pri trose snaze na strankach, driv meli prave skoro vse za prihlasenim a pred nim si me pinkal jen chatbot a FAQ page
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PETRPEDROS: tohle jsem jednou resil, nakonec jsem to vyresil po telefonu s jejich podporou. Nicmene jednak ji maj nekde v Irsku a na ty anglictine jsem to tehdy dost znal :) a druhak byl hell se na ne vubec dostat. Myslim, ze jsem to tehdy dokazal tak, ze jsem je strasne poslal do pici, kdyz mi prisel email s prosbou o feedback, jak jsem byl spokojenej s chatbotem v messengeru, kterej maj defaultne jako neprustrelnej jedinej kanal customer care, co mi sel dohledat, a kterej me v ty situaci neresitelne cyklil
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A proto jsem po prvním takovém reinstalu přešel na Authy, kde je šifrovaná záloha těch klíčů.
    S tím jak se 2FA rozmáhá a je i tam, kde to nemá smysl (Hi, Nvidia), tak je ztráta přístupu k 20+ webům silný nedostatek google authenticatoru.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Nene, opravdu nefunguje, protože starý telefon nemám. Takže jen asi vyčkat tu dlouhou čekací dobu na paypal operátora a v angličtině mu vysvětlit že potřebuju se dostat do svého účtu
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ještě zkouším
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MAGE: No jasně, ale to je jen v případě že si ten starý telefon neztratil, nebo ti jde zapnout. Pokud se do starého autentikatoru nedostanu tak to prostě nejde.
    MAGE
    MAGE --- ---
    PETRPEDROS: melo by jit pres web zmenit telefon https://www.cnet.com/tech/mobile/new-phone-dont-forget-to-transfer-your-google-authenticator-accounts/ sekce "The old school way still works"
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MAGE: google authenticator
    MAGE
    MAGE --- ---
    PETRPEDROS: jakou aplikaci si pouzival na ten 2FA?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, rozbil se mi telefon s dvoufázovým ověřením a nemohu se přihlásit do paypal účtu. Samozřejmě podpora je úplně nedostupná a do paypalu nejde napsat ani zavolat.

Nevíte někdo jak na to. Nechal bych to být, ale prý časem budou chtít za neaktivitu poplatky a to určitě nechci. Tak jak na to koukám tak paypal zruším a už ho nikdy nebudu používat protože jejich podpora je úplně 0

Pokud bych chtěl do paypalcomunity a nebo podporu musím být přihlášený a je to začarovaný kruh.

Taky jsem dostal radu nech si zažádat o nové heslo to tě přihlásí i bez dvoufázového ověření, ale není tomu tak po přihlášení a zadání nového hesla mě to stejně kopne na dvoufázové ověření a jsem zase na začátku.

Díky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: v čem je horší - mi přijde, že je stejná jako ta původní?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SPLIFFBOY: aha, pravda, vzal jsem to úplně naopak a uvědomuju si, že do investičního se vlastně taky přihlašuji ze Smartu. My bad.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WOJTISHEK: vzdyt do hypotecni zony lze projit z CSOB smart a bylo to mozne uz v te predchozi verzi (urcite z online verze, myslim, ze i z webove). ja si prihlasovaci udaje na stranky hypotecni banky nepamatuju uz roky a od te doby, co tam lze vstupovat tudy, rezignoval jsem na jejich resetovani a vyuzivam tyhle vratka.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GHOSTSTALKER: v čem je horší? já to vnímám právě naopak a sloučení přihlašování jen pod ČSOB ID vítám, nemusím si pamatovat více přihlášení napříč portály (pojišťovací, investiční, atd.)
    Ještě bych uvítal přihlášení pomoci ID do Hypoteční zóny
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hm, tak ode dneška ČSOB povinně nařizuje používání ČSOB Identity a nové (horší) mobilní aplikace.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    PATRIKCHRZ: Tak pokud by prijal 50% tak se vzda jakehokoliv jineho naroku na nahradu a prizna, ze za poniceni zbozi muze on. Pokud tvrdi, ze zbozi jiz prislo ponicene, tak by mel chtit 100% zpet.

LAUNCHER: Mozna by te ten soud nestal ani tolik casu jako diskuse tady na nyxu :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ELIJEN: banka radila nepřijmout 50 %.
    Já bych toho finančního arbitra určitě zkusil, nic to nestojí. Už mám za sebou 4 vyhrané spory a pátý mi zrovna běží. A vždy banky tvrdily, že "nemám nárok" :D.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LAUNCHER: Cetl jsem. Jen jsem to chtel zrekapitulovat. A preji hodne stesti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam