• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    87HIGHFLYER: urcite ne, to pojisteni je ke karte, takze by museli stihnout vyrobit plast a to tak tri dny zabere
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KOC256: jen teda u ty csob si nejsem jistej ze se to stihne do patku...ale cestovni pojisteni tam ma podminky dobry, auto pojisteni vubec nevim
    ADAM
    ADAM --- ---
    ZBYNEK: koukl jsem na to a jsou tam směšné limity. Např. Odtah 100eur. Proč by uamk mělo být nejlepší?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    já těch pojištění aut mám i do zahraničí několik. Nejhorší je vždy najít u čeho to vůbec je a co to kryje. ono se to většinou válí někde v papírech nebo mailech :(
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PULKA: Hele, autopojištění v balíčku od banky asi nebude to nejlepší... Pokud chceš mít v zahraničí nejlepší asistenci, tak si objednej UAMK.
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: Díky, mrknu na to (ale asi to dotáhnu až po návratu). Axu i slevu mám v emailu taky, u ní jsem vyhlídla to roční pojištění, ale pak si nejde dopojistit auto (jedem do Švédska a zpátky a 700 za pojištění). Varianta to neřešit jako za studentských let je fajn.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA:
    Pro rodinu mam u Erste premier. Fajn juknout i na CSOB premiove sluzby. Jinak drive ad hoc pojisteni jsem resil u AXY kde mi jazdy rok chodi sleva na 55%. Mohu poslat. Neni to vazane na konkretni jmeno.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Ahoj! Je aktuálně nějaká banka, která by měla rozumné pojištění do zahraničí, možnost přikoupit pojištění vozu a stihlo se to případně vyřešit do pátku pokud ji nemám? Není problém, aby se mi tam pravidelně protočila výplata (nad 50k měsíc), ale nevím, jestli ji vyměním za hlavní banku (Airbank). Mám Aribank, Equa, Moneta, Fio a asi ještě mBank, ale asi už dávno nemám kartu a zůstal tam jenom nějaký spořák, který nešel zrušit.

Předem díky za tip - hledám nějaké dlouhodobější řešení a k ročnímu pojištění (cca 1500 / rok) obvykle nejde přikoupit to auto.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Ahoj je tu někdo z Equa nebo Reifky, kdo by mi mohl objasnit nový tok dolarů do zprostředkovatelské banky v belgii???
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PETRPEDROS:
    Pote, co jsem zjistil, jak slozite a komplikovane je rozbehavat aplikaci, nahravat kody, generovat, zalohoavt atp. resim OTP Autorizaci skriptama v pythonu. Nejak takhto:
    $ pip3 install oathtool
    $ oathtool 'KLIC Z PRVOTNI FAZE'
    nic vic, nic min... v termuxu to lze na telefonu. Staci si pri prvnim generovani QR kodu opsat ten klic a ten potom poslat jako paramter oathtoolu.
    Prace s dvoufazovym overovanim se tim vyrazne usnasni a staci mit u sebe jneom 1 textovy soubor.
    KEL
    KEL --- ---
    TOOMIX: Aha, nevědel jsem. Možná proto používám jiný :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEL: ten od googlu to podporuje ne zas tak dlouho
    KEL
    KEL --- ---
    Authenticator bys měl zálohovat. Ostatně jako vše.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukam, ze dnes uz se da najit kontakt na care pri trose snaze na strankach, driv meli prave skoro vse za prihlasenim a pred nim si me pinkal jen chatbot a FAQ page
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PETRPEDROS: tohle jsem jednou resil, nakonec jsem to vyresil po telefonu s jejich podporou. Nicmene jednak ji maj nekde v Irsku a na ty anglictine jsem to tehdy dost znal :) a druhak byl hell se na ne vubec dostat. Myslim, ze jsem to tehdy dokazal tak, ze jsem je strasne poslal do pici, kdyz mi prisel email s prosbou o feedback, jak jsem byl spokojenej s chatbotem v messengeru, kterej maj defaultne jako neprustrelnej jedinej kanal customer care, co mi sel dohledat, a kterej me v ty situaci neresitelne cyklil
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A proto jsem po prvním takovém reinstalu přešel na Authy, kde je šifrovaná záloha těch klíčů.
    S tím jak se 2FA rozmáhá a je i tam, kde to nemá smysl (Hi, Nvidia), tak je ztráta přístupu k 20+ webům silný nedostatek google authenticatoru.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Nene, opravdu nefunguje, protože starý telefon nemám. Takže jen asi vyčkat tu dlouhou čekací dobu na paypal operátora a v angličtině mu vysvětlit že potřebuju se dostat do svého účtu
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ještě zkouším
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam