• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    RUDOLF: jo, o tom vim a to je ten duvod co jsem presne nechtel slyset .. byl jsem taky pri hledani hypo OSVC a dostal jsem doporuceni se jit zeptat do sberbank, ze mi daj lepsi deal nez ostatni a odmitnul jsem to ve vterine, prislo mi to zcela absurdni. U OSVC v IT to povazuju uz za cistou bezpaternost. Az tady bude mit pobocku narodni banka severni koreje, tak si tam taky vezmete hypo nebo ulozite penize, kdyz daj lepsi podminky nez ostatni? ;) Kdokoliv kdo tohle udelal si zaslouzi veskery problemy, co z toho ted bude plynout, howgh.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MIKEE: imho sberbanka dávala hypo i IT OSVČ a nepočítala 60% paušál.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    Reknete mi, jaky jste meli duvod mit jakykoliv vztah se Sverbank? I pred soucasnou situaci to byla instituce ovladana autokratickym rezimem s evidentne nepratelskym postojem k nam a nasim spojencum.
    NELDE
    NELDE --- ---
    OMNISLASH: Vzhledem k tomu, že prý klienti houfně vyzvedávají peníze, ale půjčky nemusí rychle splácet, jí asi hrozí krach. Takže logicky bych tam peníze nenechával, může se stát, že budou dostupné až za čas v rámci výplaty pojištěných vkladů. Zejména trvalé platby by to chtělo mít jinde.
    Nejlepší situací pro klienty by bylo, kdyby ji jiná banka převzala.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jak vnimate situaci Sberbanky? Vcera se mi (s obtizena) jeste povedlo zadat prevodni prikazy a dnes to opravdu vsechno prislo. Dnes uz se mi ale do jejich mobilni appky nepovedlo prihlasit ani na 5. pokus.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BUNDA: Aha vidíš, to mně nedocvaklo, su vemeno :-) Sorry za blbej dotaz...
    R_G
    R_G --- ---
    NINE_OF_NINE: Hm, Creditas ma 3,6 do 350tis., pokud se mluvi o sporicich uctech.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    KOC256: Vzhledem k tomu, že je vedení zdarma, zatím jsem si to nechal.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MADCAT: To je 12*29 a 29 je měsíční poplatek za zaslání výpisu poštou. Pokud ho nepoužíváš, tak nic neplatíš. Jen to graficky vypadá nejednoznačně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NINE_OF_NINE:
    Předpokládám, žes je poslal k šípkům :-)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Chtěl jsem zrušit účet u RB, mobilitou přes airbank. Volali mi z retenci a nabídli 3,5% do 150tis na 12 měsíců. Při aktivním využívání účtu. S tím že je to retenční nabídka a pokud by se navysovala, navysi se i mě. Kdyby měl někdo podobný nápad.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Filtroval jsem, asi se to tu ještě neobjevilo: dnes mi do bankovnictví (equa bank) přišlo "sdělení informací o poplatcích", a tam na konci každé stránky, úplně poslední řádek, je u Ostatních služeb položka "celkový roční poplatek 348 Kč". Čeho se to týká? Toho zasílání výpisu poštou, co je hned nad tím, nebo mám znervóznět? Díky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    RATTKIN: Anebo ten terminál prostě Google Pay nebere.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KOC256: v minulosti to tak bylo, ale teď nic. v historii není pokus.. napadá mě, že terminál si přečte údaje o kartě a zamítne jí niž by to vůbec zkoušel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN: Me kdyz se neco nepodari tak app rekne co.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GHOSTSTALKER: dík, limit pro online byl trochu ubraný, tak jsem ho vyresetoval.. Bezkontaktní platby byly povolené..Navíc to píše, že na goole pay to nemá vliv..
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    RATTKIN: Vypnute bezkontaktni platby?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    nejde mi platit v Polsku s revolutkou v Google Pay. Fyzickou kartu jsem s sebou neměl.
    Online platby Revolutkou fungují.
    Nevíte co s tím?
    NELDE
    NELDE --- ---
    PULKA: Tak výpis z účtu, kde bude vidět, že nic nepřišlo, ani nebylo nic zamítnuto, by jim mohl stačit. Bohužel je to takové to: "podíváme se na detaily, až bude jistota, že chyba není jinde".
    PULKA
    PULKA --- ---
    NELDE: IBAN jsem začernila já, jejich je: GB33DEUT40508125727800 takže UK. Díky moc, nějak to večer sepíšu a pošlu jim to. Akorát se zatím tváří, že než to eskalují oni, potřebují potvrzení ode mne, ale je to takový nerovný boj, jelikož nemám co potvrzovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam