• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MTHU
    MTHU --- ---
    Vážení klienti,
    dovolujeme si vás informovat, že z bezpečnostních důvodů jsou dnes od 14. hod. pobočky UZAVŘENY.
    Bankomaty a pobočky se zaměstnanci Sberbank | Sberbank
    https://www.sberbank.cz/cs-cz/pobocky-a-bankomaty
    EMBI
    EMBI --- ---
    MAGE: Nemuzu refinancovat. Teprve budu v nasledujicich mesicich cerpat penize.
    MAGE
    MAGE --- ---
    EMBI: zkus https://www.refinanso.cz od Monety

GHOSTSTALKER: jiste mas v mnoha vecech pravdu, ale ceska Sberbank je ve finale vlastnena ruskou Sberbank a to je RUSKYM STATEM vlastnena banka. To je neco jineho nez Revolut nebo Chelsea.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MIKEE: Proboha, nebudme zde pokrytci, nehrajme si na svate a neodsuzujme nikoho za to, ze kvuli ekonomicke vyhodnosti v minulosti zvolil banku s licenci v EU vlastnenou Rusi. Kolik z nas pouziva Revolut, zalozeny Rusi? Kolik z nas fandi ve fotbale Chelsea vlastnene ruskym oligarchou? Kolik z nas si pred presuny penez do Trinity v honbe za urokem proverilo, kdo ji vlastni?

Sberbank ty problemy a konec preji, ale nebudu se podilet na takovem moralizovani.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MIKEE: pokud jsi diky jinymu pocitani bonity nedosahl jinam, tak to mohla byt jedina moznost jak tu hypo mit.. takze celkem ano
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    EMBI: to neni duvod, asi te nikdo nenutil s pistoli u hlavy si ji tam zaridit, ze ne?
    NELDE
    NELDE --- ---
    EMBI: Pokud skončí, tak bude asi chtít okamžité splacení úvěru (-;
    Tipuji, že sberbank.cz koupí RB (-;
    EMBI
    EMBI --- ---
    MIKEE: Mam tam hypo.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KOC256: Nechtel bych tam ted delat a byt nucen plodit takovehle lzi a kecy ..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Lidé, firmy i samosprávy ruší účty u „české“ Sberbank, pro banku to může znamenat konec - Měšec.cz
    https://www.mesec.cz/clanky/lide-firmy-i-samospravy-rusi-u-sberbank-ucty-pro-banku-to-muze-znamenat-konec/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOC256: jj. Moje RB je taky česká banka;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    RUDOLF: jo, o tom vim a to je ten duvod co jsem presne nechtel slyset .. byl jsem taky pri hledani hypo OSVC a dostal jsem doporuceni se jit zeptat do sberbank, ze mi daj lepsi deal nez ostatni a odmitnul jsem to ve vterine, prislo mi to zcela absurdni. U OSVC v IT to povazuju uz za cistou bezpaternost. Az tady bude mit pobocku narodni banka severni koreje, tak si tam taky vezmete hypo nebo ulozite penize, kdyz daj lepsi podminky nez ostatni? ;) Kdokoliv kdo tohle udelal si zaslouzi veskery problemy, co z toho ted bude plynout, howgh.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MIKEE: imho sberbanka dávala hypo i IT OSVČ a nepočítala 60% paušál.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    Reknete mi, jaky jste meli duvod mit jakykoliv vztah se Sverbank? I pred soucasnou situaci to byla instituce ovladana autokratickym rezimem s evidentne nepratelskym postojem k nam a nasim spojencum.
    NELDE
    NELDE --- ---
    OMNISLASH: Vzhledem k tomu, že prý klienti houfně vyzvedávají peníze, ale půjčky nemusí rychle splácet, jí asi hrozí krach. Takže logicky bych tam peníze nenechával, může se stát, že budou dostupné až za čas v rámci výplaty pojištěných vkladů. Zejména trvalé platby by to chtělo mít jinde.
    Nejlepší situací pro klienty by bylo, kdyby ji jiná banka převzala.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jak vnimate situaci Sberbanky? Vcera se mi (s obtizena) jeste povedlo zadat prevodni prikazy a dnes to opravdu vsechno prislo. Dnes uz se mi ale do jejich mobilni appky nepovedlo prihlasit ani na 5. pokus.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BUNDA: Aha vidíš, to mně nedocvaklo, su vemeno :-) Sorry za blbej dotaz...
    R_G
    R_G --- ---
    NINE_OF_NINE: Hm, Creditas ma 3,6 do 350tis., pokud se mluvi o sporicich uctech.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    KOC256: Vzhledem k tomu, že je vedení zdarma, zatím jsem si to nechal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam