• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KOC256: Nechtel bych tam ted delat a byt nucen plodit takovehle lzi a kecy ..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOC256: jj. Moje RB je taky česká banka;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    RUDOLF: jo, o tom vim a to je ten duvod co jsem presne nechtel slyset .. byl jsem taky pri hledani hypo OSVC a dostal jsem doporuceni se jit zeptat do sberbank, ze mi daj lepsi deal nez ostatni a odmitnul jsem to ve vterine, prislo mi to zcela absurdni. U OSVC v IT to povazuju uz za cistou bezpaternost. Az tady bude mit pobocku narodni banka severni koreje, tak si tam taky vezmete hypo nebo ulozite penize, kdyz daj lepsi podminky nez ostatni? ;) Kdokoliv kdo tohle udelal si zaslouzi veskery problemy, co z toho ted bude plynout, howgh.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MIKEE: imho sberbanka dávala hypo i IT OSVČ a nepočítala 60% paušál.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    Reknete mi, jaky jste meli duvod mit jakykoliv vztah se Sverbank? I pred soucasnou situaci to byla instituce ovladana autokratickym rezimem s evidentne nepratelskym postojem k nam a nasim spojencum.
    NELDE
    NELDE --- ---
    OMNISLASH: Vzhledem k tomu, že prý klienti houfně vyzvedávají peníze, ale půjčky nemusí rychle splácet, jí asi hrozí krach. Takže logicky bych tam peníze nenechával, může se stát, že budou dostupné až za čas v rámci výplaty pojištěných vkladů. Zejména trvalé platby by to chtělo mít jinde.
    Nejlepší situací pro klienty by bylo, kdyby ji jiná banka převzala.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jak vnimate situaci Sberbanky? Vcera se mi (s obtizena) jeste povedlo zadat prevodni prikazy a dnes to opravdu vsechno prislo. Dnes uz se mi ale do jejich mobilni appky nepovedlo prihlasit ani na 5. pokus.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BUNDA: Aha vidíš, to mně nedocvaklo, su vemeno :-) Sorry za blbej dotaz...
    R_G
    R_G --- ---
    NINE_OF_NINE: Hm, Creditas ma 3,6 do 350tis., pokud se mluvi o sporicich uctech.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    KOC256: Vzhledem k tomu, že je vedení zdarma, zatím jsem si to nechal.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MADCAT: To je 12*29 a 29 je měsíční poplatek za zaslání výpisu poštou. Pokud ho nepoužíváš, tak nic neplatíš. Jen to graficky vypadá nejednoznačně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NINE_OF_NINE:
    Předpokládám, žes je poslal k šípkům :-)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Chtěl jsem zrušit účet u RB, mobilitou přes airbank. Volali mi z retenci a nabídli 3,5% do 150tis na 12 měsíců. Při aktivním využívání účtu. S tím že je to retenční nabídka a pokud by se navysovala, navysi se i mě. Kdyby měl někdo podobný nápad.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Filtroval jsem, asi se to tu ještě neobjevilo: dnes mi do bankovnictví (equa bank) přišlo "sdělení informací o poplatcích", a tam na konci každé stránky, úplně poslední řádek, je u Ostatních služeb položka "celkový roční poplatek 348 Kč". Čeho se to týká? Toho zasílání výpisu poštou, co je hned nad tím, nebo mám znervóznět? Díky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    RATTKIN: Anebo ten terminál prostě Google Pay nebere.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KOC256: v minulosti to tak bylo, ale teď nic. v historii není pokus.. napadá mě, že terminál si přečte údaje o kartě a zamítne jí niž by to vůbec zkoušel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN: Me kdyz se neco nepodari tak app rekne co.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GHOSTSTALKER: dík, limit pro online byl trochu ubraný, tak jsem ho vyresetoval.. Bezkontaktní platby byly povolené..Navíc to píše, že na goole pay to nemá vliv..
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    RATTKIN: Vypnute bezkontaktni platby?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    nejde mi platit v Polsku s revolutkou v Google Pay. Fyzickou kartu jsem s sebou neměl.
    Online platby Revolutkou fungují.
    Nevíte co s tím?
    NELDE
    NELDE --- ---
    PULKA: Tak výpis z účtu, kde bude vidět, že nic nepřišlo, ani nebylo nic zamítnuto, by jim mohl stačit. Bohužel je to takové to: "podíváme se na detaily, až bude jistota, že chyba není jinde".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam