• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    BLACKTHUNDER
    BLACKTHUNDER --- ---
    MAGE: sms naštěstí od nich nemám (zatím) žádné, ale telefonáty jsou dost otravný, navíc se s jejich: "sdělte nám své datum narození" fakt tváří jako scam, a jejich písemná "obchodní sdělení," který jsem teď projela v bankovnictví, končí slovy s přáním pěkného dne, tudíž žádné unsubscribe, nebo jakoukoliv možnost. :(
    MAGE
    MAGE --- ---
    BLACKTHUNDER: hele me obcas prijde SMS s nejakou nabidkou od Monety a na konci je napsane - (OS zrusite zavolanim na 224 444 555)
    BLACKTHUNDER
    BLACKTHUNDER --- ---
    KALIBAN: díky. Jen když vím, jak si mě přehazovali kvůli vadné kartě a opakovala jsem jim to 6x dokola - různým lidem, přes jejich interní systém, přestože vše měli v o pár řádků níž dostupné k přečtení, bojím se stejného postupu a na to prostě nemám...
    NAVARA: přesně tohle se před 1. 7. a těma změnana dalo zakliknout. Provozní se nedala vypnout, ale marketingová ano... Což jsem samozřejmě vypnula, takže netuším, jak do toho napasovali telefonát o pojištění karet a úrazovou pojistku a předtím nabídku nového "výhodnějšího" spoření... Ale děkuju. Mrknu ještě na stránky a "stížnosti."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BLACKTHUNDER: Je rozdíl mezi provozní komunikací (potvrzení plateb, nedostatek peněz na účtu a podobně) a marketingovém oslovování (máme pro vás skvělý úvěr) - to druhé pochopitelně odmítnout lze, nemusí to mít v bankovnictví. V nejhorším jejich ombudsman/UOOU.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BLACKTHUNDER: zavolej tam. vim, je to takovy divny v dnesni dobe. ja to udelal u raifky, pravda naponekolikate (pokazdy volalo jiny oddeleni) a zjebal jsem je, ale uz mi fakt dlouho nikdo nevolal
    BLACKTHUNDER
    BLACKTHUNDER --- ---
    Ahoj, nemáte někdo tušení, jak i zrušit možnost marketingové komunikace (jde mi hlavně o volání) od Monety? V minulosti jsem se o to neúspěšně snažila, šlo to zakliknout, že nic nechci, byť nikdy to nešlo omezit úplně (aka musíme vám poskytovat služby spojené s vašimi produkty), ale teď už jsem prošla veškeré nastavení v novém, starém i mobilním bankovnictví, a nevidím žádnou možnost. Díky.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MTHU: Ja jsem se pres to nejak relativne nedavno dostal na operatorku, dokonce to bylo o vikendu, si pamatuju. Tak nevim. Jestli tam nasadili nejakeho neprustrelneho robota, tak potes…
    MTHU
    MTHU --- ---
    SPLIFFBOY: Mě tenkrát po "zavolejte mi" vytočil úplně ten stejnej robot :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    SPLIFFBOY: na jedne se po zvednuti ozve ticho, na druhe robot :)
    NAVARA: ano a po tretim pokusu malem letel telefon z okna :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOBYTEK: I na prémiové?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ale jestli je nejaka roboti novinka na helplince a tohle povede to stejny slepy ulicky, to netusim :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DOBYTEK: Ta moznost v bankovni aplikaci pozadat o kontakt pres “zavolejte mi” ti nefunguje? Ja to od jisty doby vyuzivam, protoze to spoji v podstate ihned hovor s jejich linkou a jsem na nem uz overenej…
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Tak ČSOB zase perlí, je nějaký způsob, jak obejít toho robota na všech helpdeskových linkách? Bankéřka mi to samozřejmě taky nezvedá, tak jestli jim mám rovnou psát něco od srdce, nebo jestli je ještě jiná cesta :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: Vlevo :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MMORT7:
    možná původní VIP
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    NAVARA: Zvláštní že Mall má původní cenu 12.000 a přitom na heuréce i na svých webovkách ho má za 12.990
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA:
    a PREMIUM ALZA? :) Aby to bylo srovnatelne... :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOJTISHEK: To je tuším firemní nabídka, ale třeba se k něčemu podobnému dají také přesvědčit vaší firmou
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NAVARA: jak se dostanu k VIP ceně v Mall.cz?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PULKA
    PULKA --- ---
    R_G: A zdaleka ne všem :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam