TOOMIX: tahle soutěž je jeden velkej joke, hlavně teda to označení Klientsky nejpřívětivější banka... zažil jsem RB jako klient i zaměstnanec, který ještě předtím zažil jako klient i zaměstanec Citibank a pak jsem i přicmrndával u spojování těch dvou bank... i tehdy se klientům tvrdilo, že se pro ně nic nezmění a byla to blbost, převod 1:1 by znamenal leckdy nejen nutnost vývoje, kterej se RB nechce platit, ale i překopání portfolií...
No a co se týče kvality služeb, konkrétně třeba zákaznického servisu, ta byla a je strašná... nezapomenu třeba na to, jak se zákaznická linka RB chlubila tím, že má SLA na odpověď na mail v řádu minut... tomu se mi samozřejmě nechtělo moc věřit, tak jsem zjišťoval... v praxi to probíhalo tak, že operátorka, co vyřizovala maily ve spoustě případů odpovídala stylem "zavolejte si na linku" a tím byl problém "vyřešen" a SLA naplněno... no a na lince ti zas řekli, že si máš zajít na pobočku... :)))
Zábavný byly i komunikační černé díry, kdy se třeba reklamace předávala k prošetření nějakému specializovanému oddělení a klientovi už se nikdo neozval, protože na oddělení sice problém prošetřili a třeba i vyřešili, ale protože neměli v popisu práce komunikaci s klientem, tak ticket prostě uzavřeli. Ten mail s odpovědí zákaznického servisu, že na můj podnět nebylo odpovězeno, protože oddělení, které ho řešilo s klienty nekomunikuje, bych možná ještě někde vyhrabal. :D Zákaznický servis RB je neuvěřitelná studnice zábavnosti. :)))