• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Přemýšlím, kde je zádrhel. Když tam jako SVJ pošle 10 milionů, budou nám to celý úročit těmi 5.2%?

Spořicí účet pro bytová družstva a SVJ | MONETA Money Bank
    https://www.moneta.cz/sporeni-a-investice/sporici-ucet-pro-bytova-druzstva-a-svj
    NELDE
    NELDE --- ---
    AGNES_NITT: Ještě doporučuji tam zajít a odvolat udělené souhlasy, jinak mají právo posílat zprávy dále. A bacha, že přijde výpis z účtu s nulou - prý je to poslední výpis, kde dni ukončení služeb.
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    PATRIKCHRZ: Jenom krátký update. Jako stávající kl. Monety jsem přes jejich appku podala žádost o zrušení účtu u Raiffeisenbank. Všechno proběhlo. Účet je zrušen, nikam jsem fyzicky nemusela, dokonce ani nikdo nevolal. :)

Zatím mi ještě zůstal přístup do IB/appky (bez jakéhokoliv produktu) ale zákaznická podpora se vyjádřila tak, že nějaký čas je ještě aktivní pro stažení dat/komunikaci a pak bude automaticky uzavřeno.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jak v ty reklame. fiooooo... :D :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    Nemáte někdo kontakt v Fio? Tisknou heslo bezpatkovým písmem (asi protože se někomu líbí více), a tím pádem mají stejný znak pro I a l. Na můj dotaz jsem dostal odpověď, že to je velké I, ale bylo to malé L.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: aha, chápu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BUNDA: už to naskočilo, nešlo to víc než 2 hodiny, viz jejich FB https://www.facebook.com/RaiffeisenbankCZ

BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: co ti nefunguje? Te´d na něj koukám a tváří se cajk.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Po víkendové odstávce Raiffce opět nefunguje mobilní bankovnictví, to už není ani legrace...
    MUXX
    MUXX --- ---
    OMNISLASH: Me to taky zamitli. Ale ta jejich aplikace na fotky je retardovana a rozmazala mi pri foceni doklady.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Tak po sobotnim pokusu zalozit si online pres mobilni appku sporici ucet u Creditas se mi dnes dostalo zamitnuti s oduvodnenim:

Důvod: odstoupení od smlouvy - nekvalitní doklad (nečitelná platnost dokladu na průkazu ZP).

Nevim, no, normalni fotka, kterou si ta appka udelala a odsouhlasila sama a ze ktere vse bylo citelne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: to samé má mBank, tak u Firefoxu stačí i jen restart počítače.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ELIJEN: přesně tak, když dáš přihlásit a důvěřovat, tak příště jim stačí jen jméno + heslo. Ale stačí přeinstalace PC, změna IP, někdy i promazání cookies v prohlížeči nebo jeho aktualizace a prudí to zas.
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    NAVARA: To si nemyslim. AB na uzivatelsky feedback reaguje tak, ze ti vysvetli proc nemas pravdu nebo to nejde technologicky implementovat :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIJEN: Jsem jim současně "poskytl feedback", co si o tom myslím :) Tak to asi opravili…
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    NAVARA: Me to porad jde jmenem a heslem. Mozna to chce nejakou verifikaci v pripade prihlaseni z noveho PC nebo IP.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELDE: Dříve jsi se mohl hlásit jen jménem+heslem a hledat a odemykat mobil jsi musel až na potvrzení transakcí na neznámé účty.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: Co se tím přesně myslí?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak už i airbanka začala vynucovat používání mobilní aplikace i pro pasivní transakce… #rip
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Tak nakonec se povedlo, ale je to krapet wtf. Tu nabidku jsem stale nikdy mezi zalozitelnymi ucty ani ve sporeni, etc. nevidel. Vsiml jsem si ale, ze v mobilni appce jsou dole tlacitka s nejakymi "skvelymi" nabidkami. Kdyz jsem skroloval dostatecne dlouho, nasel jsem tam i ten sporici ucet a pres to uz to aktivovat slo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam