WERKA: jestli jsou malicky a cerstvy, tak ta slupka jde snist, ale i tak. Jsme zrovna pred par dny meli par malinkatych patizonu, ty jsem nekrouhala a ja byla OK,ale pritel mel jeden trosku vetsi a uz si na slupku stezoval. A plnili jsme je. Ty velky to chce naplnit smesi ruznorodou, do malych se toho moc nevejde, takze "dochuceni", tudiz ty maly jen se syrem, nic jineho, nez duzina&syr, nejaky aromaticky, takze netreba koreni.
I jsem driv to delala tak, ze jsem oskrabala slupku a to i na te stopce, snazila z ni dostat pryc vse drevite, patizonek lehce sparila v pare, pak na tu stopku dala kostku syra a dala zapect v troube a on se syr krasne roztekl a obalil cely patizonek (patizonek = neni to projev lasky k zdrobnelinam, ale terminus, ze byl malej, zadny klasicky velky patizon z obchodaku:-) )