jinak teda salsiccia first time dopadla docela dobre (recept ala Ridi)
mela jsem z makra, uz tepelne upravenou (neapolska), syrove maso by bylo lepsi, ale i tak (nikdy jsem to predtim nemela)
na trose oliv oleje jsem chvili potrapila asi 4 cesneky na platky, jen aby lehce chytly barvu, vyndala jsem je a hodila tam salsic. na kousky a chvili prazila (chytlo to drobnou krustu)
pak jsem tam jeste dala vetvicku rozmarynu a nechala provonet
pote prihodila cesnek a zalila asi 2 dcl bileho (mela jsem takovy zajimavy muller doma, suchy, ale s dostatecnou prirodni sladkosti) a nechala vetsinu odparit
pote jsem tam prihodila rajcata z plechovky (bez prichute, beru valfruttu), hrst cerstve bazalky, dosolila, dopeprila a trochu zredukovala
do toho jsem pak hodila uvarene testoviny (mela jsem cerstve plnene ricottou z makra), trochu vody z testovin a jeste jsem nechala chvilku plapolat
uz se tesim, az si nekde koupim tu tepelne neurpavenou salsicciu, fakt to ma zvlastni a dobrou chut