• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ZUBANA: a recept?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ZUZKAOU: lolec jak je na tom videu jeste takovej mladej tydyt!
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    LUCKAZ: podle hazanky ossobuco na bilem vine s gremoladou bezkonkurencni! vedle ve fotkach bide i muj fotoreport
    FKA82
    FKA82 --- ---
    KASUMI: Přijde mi to divné, ale u Kluků v akci mě už nic nepřekvapí. Onehda popisovali výhody čerstvé kurkumy a v ruce drželi galangal :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mam doma salsicciu a chci udelat testoviny s ni a rajcatama, tak googlim recept a co jsem nenasla.

    Fusilli s rajčatovou omáčkou a klobáskou salsiccia — Kluci v akci — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/.../1137-recepty/924-fusilli-s-rajcatovou-omackou-a-klobaskou-salsiccia/

    "Cibuli nakrájíme najemno, mrkev a celer najemno nastrouháme. Vše vložíme do studeného oleje a pozvolna začneme restovat..."

    do studeneho oleje??? co je tohle za novinku?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DA_NIELA: funguje to jako cuketa, jí se po celé asii - na mytí se používá dozrálá, nezralá se pak pojídá.

    hledej ridge gourd

    Turai and Milk Curry - Ridge Gourd - By VahChef @ VahRehVah.com
    https://www.youtube.com/watch?v=6-kef_P7E54
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    MUTHA: Jojo, filtrovala jsem, to podle Itala jsem dělala minule, celkově Google moc zajímavých tipů nevyplivl, tak asi zase skončím u Ridiho.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    Nemáte prosím někdo tip, co s telecím osso bucem?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KASUMI: minuly vikend jsem zkousel prvne licka a dnes mi zena koupi krk, tak uz se tesim, jaky to bude :)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    What The Fuck Should I Make For Dinner?
    http://whatthefuckshouldimakefordinner.com/index.php
    FKA82
    FKA82 --- ---
    SQUZZA: klasickou i uzenou kupuju v Intersparu.
    AIJA
    AIJA --- ---
    DA_NIELA:
    Já jsem ji rozkrájela a nechala uschnout. Pak jsem ji používala jako masážní lufu. Vůbec mě nenapadlo, že je něco takového opravdu jedlé:-)
    Snad se někdo ozve s receptem...
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    KLAAR: dekuji... (trvalo mi asi pul minuty nez jsem pochopila zkratky, paula teda neznam... dobrej tip kazdopadne, v okoli amasa jsem casto)
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    SQUZZA: v amasu maj odvazenej do sklenicky 100g asi za 50kc, nebo TRMS tam ma paul i uzenou maldonku.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dostala jsem 2 ks čerstvé lufy. Voní hodně silně, něco jako maggi nebo pražené buráky.
    Jedli jste z ní někdy něco, co stálo za řeč?

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SQUZZA: mam ho z makra
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GIO, AIJA: Díky moc. :) Ukázalo se, že máma už ji jednou nebo dvakrát nasekala do salátu a v pohodě ji jedla... Chjo. :D
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    superjednoduché dýňové risotto
    Jsem Chica Loca Kim: Dýňové risotto
    http://chicalocakim.blogspot.cz/2014/10/dynove-risotto.html


    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    KASUMI: btw koupim nekde v centru maldon? ja jsem ho kupovala na starym meste v takovym zapadlym kramu, ale kvuli nemu se mi tam nechce :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam