úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
ADITU
---
---
12:20:47 6.3.2015
FAT
: v pohodě :)
FAT
---
---
12:19:57 6.3.2015
1 odpověď
ADITU
: Ajéje... Já jsem se přehlédl. Moc se omlouvám, nechápu...
ADITU
---
---
12:17:51 6.3.2015
1 odpověď
FAT
: to jsou žaludky :(
DAWIDOS
: no, proč jí nezkusit :) máš nějaký osvědčený recept? google něco vychrlil, ale nevyznám se v tom, a nechci zbytečně kazit jídlo...
FAT
---
---
11:45:21 6.3.2015
1 odpověď
ADITU
:
[ ZUZKAOU @ Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ? ]
FAT
---
---
11:44:45 6.3.2015
ADITU
: Jsou skvělé zadělávané. Zkus tady filtr, ZUZKAOU tady měla recept.
:-)
DAWIDOS
---
---
11:35:21 6.3.2015
1 odpověď
+1
ADITU
: Já z nich dělám výhradně paštiku.
ADITU
---
---
10:33:56 6.3.2015
4 odpovědi
Co se dá připravit dobrého z kachních jater? Jak je upravit? Normálně játra nejím, tak nemám představu.
WILDENBURY_SQ
---
---
19:40:28 5.3.2015
+4
BONEMINA
: Brace yourself, Allium ursinum season is coming.jpg :)
BONEMINA
---
---
17:47:23 5.3.2015
1 odpověď
+2
Jaro je v Praze, divoké česneky lezou ven. Dnes jsem viděla česnek podivný, zítra zkontroluju, jak je na tom pravý medvědí.
HENNYVILLE
---
---
15:04:41 27.2.2015
+1
Extreme Tempura
https://www.youtube.com/watch?v=H9s_D_RCsyY#t=49
ZUZKAOU
---
---
17:16:41 26.2.2015
Science: When to Add Salt During Cooking—and Why
https://www.youtube.com/watch?v=E0v32jYkSi0
REONA
---
---
12:12:24 26.2.2015
+1
SQUZZA
: Waldorf salát, případně zbytkové pečené maso smíchat s bílým jogurtem, řapíkatým celerem a jablky (lepší by bylo je z plátků převést do strouhaného stavu) a použít jako náplň sendvičů.
LUCIASHECK
---
---
10:14:45 26.2.2015
+2
SQUZZA
: Nacpat pod maso a upéct nebo orestovat spolu s dobrou slaninou a jíst jen tak
SQUZZA
---
---
9:39:43 26.2.2015
2 odpovědi
mam tu kilo granny smith na platky.. co s tim slanyho? :]
NENUFER
---
---
22:56:57 22.2.2015
VRATENKA
: milujem z nich spravit "kure na paprice" , ono celkovo na to rada pouzijem srdicka, zaludky ci krky aspon mi to nikto doma neje :-) Hlavne nie krky lebo tie treba oberat
MIST
---
---
19:55:26 22.2.2015
+2
VRATENKA
:
PEPITO
: moje matka delala zradlo pro psy, zamyslene to michala, pak ochutnala a ve zkratu pravila: "...maj to dobry!"
PEPITO
---
---
19:40:27 22.2.2015
1 odpověď
+2
VRATENKA
: U nás taky nebylo "to by ani pes nežral". TO, co nežral pes, žrali jsme my...
VRATENKA
---
---
15:34:35 22.2.2015
3 odpovědi
+4
DEVIL
:
ZUZKAOU
: diky, obema, nakonec jsem je udusila na houbach, a bylo to prekvapive dobry, kachni zaludky asi zaradim do jidelnicku casteji, tak se inspirace na dalsi zpusoby upravy bude hodit, kocka vubec nevi, co je dobry.
KASUMI
---
---
1:32:04 22.2.2015
Prosím, mimibazar, halali, trolling a spol sem
Ne tady
[ Spolek přátel Mistra Babici - Když nemáte Babicu, vrzněte tam Hrušku ]
RUFO
---
---
21:54:52 21.2.2015
HUGGI
: Mam jen par obecnych rad: Nebrat dute usi hrncu a nebrat nyty z hliniku. Pokud pouzivas mycku, tak je oboje problem. Z usi tece voda a hlinik mycka zere.
HUGGI
---
---
21:48:10 21.2.2015
1 odpověď
Nějakej návrh co by mohlo bejt nejlepší za nádobí z nabídky mall.cz?
https://www.mall.cz/kuchyne-hrnce-sady-nadobi#!?menuItemId=15550942&OVEN_HEATING=YES
Běžný domácí použití, myslím že stačej 4ks, pánvičky zvlášť(klidně taky navrhnětě), jediná podmínka aby to šlo i do trouby..
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam