• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pojdme resit tohle.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: OCD Autista co neumi kliknout video na jůtůb? Wut? o_O
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    NEMESIS: Nemáš k němu nějakej nástavec, co by se nasazoval na ten přední bajonet? Typicky mlejn na maso nebo váleč na těsto (lasaně). Já si to teď koupil a dělá mi to takovou věc: když na to nasadím ten nástavec jedním koncem, tak ten druhej, co trčí do luftu, tak "šmatle". Místo, aby to bylo naprosto pevný (motor - hřídel - bajonet - nástavec), tak je tam někde něco asi mírně křivý nebo vyosený a výsledkem toho je, že mi ten volnej konec nástavce (šajba mlýnku, kolečko na utahování tenkosti vyválené placky) opisuje takovou dráhu, více či méně kulatou. Prostě to je u mixéru pevný, ale to, co trčí, se hejbe. Už jsem zkusil dva modely a jeden byl dokonce horší než druhej, takže to zatím vracím a čekám na nějakej model, kterej šmatlat nebude, ale CZ zastoupení Kenwoodu tvrdí, že to je v pořádku, že to je "vlastnost přístroje, protože je celý z kovu", což odmítám jako vysvětlení přijmout. Mám to i natočený na videu, jen to zatím neumím postnout. Tak hledám, jak se to chová komu jinýmu.

Pro SQUZZu: Ta nepřesnost/vakl je v řádech milimetrů, nic, čím by se měl normální člověk znepokojovat, jen já jsem autista a radši bych měl tyto věci v cajku. Rozhodně to nemá vliv na funkci.
    NEMESIS
    NEMESIS --- ---
    MACHALIK: Máme doma jeden z řady Chef. cca rok a půl.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Je tady někdo, kdo by měl robot Kenwood z řady Chef nebo Major?

Potřeboval bych se na něco přeptat.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    HUGGI: [ Domácnost, aneb jak si zpříjemnit druhou šichtu ]

Osobně jsem nic z toho dlouho nekupoval, takže ti víc neporadím. Ani nevím, co dneska všechny ty mašinky dokážou.
    POLINA
    POLINA --- ---
    HUGGI: Podle toho,co budes zrovna varit.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já dávám zeleninu do ledničky, brambory do špajzky, ovoce mám v míse na stole/lince/baru
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    MOODYCAT: banány by se tam taky rávat neměly a stejně tak brambory, ty zesládnou
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HUGGI: ve špajzu na podlaze v bedýnce

MOODYCAT: rajčata by se tam údajně dávat neměla, ztrácí chuť. A cibule taky ne, protože zas údajně nachytá všechno špatné, co v lednici je
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HUGGI: Já mám všechno v lednici v těch boxech dole, ale já jsem chronický dávač věcí do lednice. Přitom jsem někde četla, že určité druhy ovoce do lednice správně nepatří. Budu ráda za nějakou osvětu :).
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Jakym zpusobem doma uchovavate zeleninu a ovoce? Resim novou kuchyn a prremejslim jak to prakticky vyresit..
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    nechcete posledních pár příspěvků vkládat spíše do auditek typu Babica apod. a nezaneřáďovat toto? Hořticí nikdo z přítomných žádnou inspiraci nezíská.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IDENTITY: to je fakt - vzhledem k tomu, že žádná taková potravina se u nás neprodává, zřejmě to je ta tajná ingredience, co z blafu vyrobí lahůdku ;)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    PEPITO: hořTicí, prosím!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To nic, ID Sleepless se probudilo ze zimního spánku a teď posílá random pičoviny do úplně všech klubů na Nyxu.
    PEPITO
    PEPITO --- ---
    SLEEPLESS8: Trochu mi to připomíná dort, co pekli pejsek a kočička. Obzvlášť kombinace zeleninového leča s paprikou a rajčaty je pro mne poněkud záhadná,..a s tou hořčicí a kečupem to misí být kulinářský orgasmus :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    87HIGHFLYER: a zcela zapomel na zasypani ajdamkem...
    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    BRUKEV: na jare normalni? kupuj si je az po sklizni, s 1/3 cenou
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SLEEPLESS8: tady nevyhraješ:/ Navíc furt málo vegety a sojovky, sorry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam