• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NAVARA: Nene, ve skutečnosti koťátka umírají, když kdokoli masturbuje, přeci :).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARGO: a přitom ty potřebuješ stylový doplněk na věšení prádla...

    MOODYCAT: kromě těch, který skončily v té roládě :o
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAJITA: No a tak proste se mi s tim delat treba nechce, nekomu jo, ale verim tomu, ze kvulo tomu, ze jedna Moodycat si to chce koupit uz hotovy kotatka neumiraj a Jezis neplace.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Miluju internet... každá debata dopadne stejně :-)
    "Poradíte mi, jaký si koupit rotoped?"
    "Zkus tenis!"
    "Simtě, venku to máš lepčí, sedni na kolo."
    "Já jsem zhubla, když jsem přestala sladit kafe."
    "Poradím ti s lyžema, chceš?"
    "Já dávám přednost chození do schodů."
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    JAJITA: samozrejme ze ne, kdyz delam roladu, tak koupim kure, vykostim ho (prace na 10 minut), narvu do nej obsah a zabalim ho .)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    VECTOR: a kupuješ to běžně domů do mrazáku?
    Ptám se vážně, pro mě je to nějak nepochopitelné .ú
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MACHALIK: ja ji taky potkavam v temer kazdym reznictvi, nepripada mi to jako nic neslychaneho.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MOODYCAT: eh, to jsi fakt tak zaneprázdněná, že si nemůžeš ubalit z kuřecího prsa cokoliv s čímkoliv a mrsknout to do toho mrazáku? Jednak bys asi dost ušetřila, druhak bys věděla, co v tom máš.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    CMLKA: V Prestu urcite delaji http://www.meat-market.cz/obchod/produkty/kureci/kureci-chlebicek/ ale urcite cloveku zaroluji co bude chtit do ceho bude chtit...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Ja stehenni nejim, nechutna mi, tak proto. Nicmene diky.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: ja spis nechapu tu touhu, aby to bylo z prsou...ja mela dobrou roladu z Presto Meat Market, ale jestli byla z prsou, za to fakt ruku do ohne nedam no....http://www.meat-market.cz/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Kšánova nakložená veverka se asi stává moje nejoblíbenější maso na gril...jen tak mimochodem, kdyby někdo nevěděl co ještě ogrilovat:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: takze kur palicky marinovany v jogurtu s kari, peceny v troube, do zejtra stejne kuzicka krupava nebude, a mufiny s nivou a porkem. Oboje vypada dobre, prace malo :-) snad to potesi
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MOODYCAT: V životě jsem to neviděl. Ok, netušil jsem. Podle mě na tyhlety zarolovaný/rozklepaný věci se budou používat právě stehna, protože prsa lidi schovávaj na různý estetický medailonky.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MACHALIK: Já už jsem právě dvě měla, z různejch řeznictví :). Tak jsem myslela, že to bude si častější fenomén. V řeznictví takhle občas dostaneš nějaký hotový věci ve stylu "strč a udělá se samo".
    FAT
    FAT --- ---
    GUDRUN: Šátečky z listového těsta plněné kysaným zelím s anglickou slaninou. Potřít vejcem, hrubá sůl a kmín a do trouby. Možná trochu chilli na pikantnost do toho zelí.
    :-*
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MOODYCAT: To chápu, ale proč si myslíš, že by to mělo jít koupit? No zjevně to nějakej produkt je, když se ti ho povedlo sehnat ze stehen, ale já v životě o kuřecí roládě ani neslyšel. Chtít ji koupit je jak chtít koupit, nevím, vepřové motýlky. Kde je mají, nevíte? Z kotlety prosím.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MACHALIK: Já to mám jako věc na dny, kdy nemám čas vařit, respektive potřebuju něco, co de udělá samo. Tudíž koupím, strčím do mrazáku, v případě potřeby vyndám, dám do trouby a na konci vyndám.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GUDRUN: naposledy jsem s podobnými požadavky dělala závin z tvarohového těsta plněný mletým masem dušeným v boloňské omáčce, ale to není úplně bezpracné. Co sekaná? Nebo nějaký slaný závin z listového těsta?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MOODYCAT: Co to vůbec je, kuřecí roláda z prsou? Proč si ji nezamotáš sama doma? Já si neuvědomuju, že bych to někdy v životě viděl jako produkt, ani ten recept není nějak profláklej (roláda může bejt cokoli). Proč si myslíš, že by něco takovýho vůbec mělo jít koupit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam