úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
KOTENCE
---
---
8:37:04 16.7.2015
1 odpověď
+1
TRISSIE
: ja videla v Albertu v koutku s bio vecma, ale byly priserne drahy. Borek stavitel, hello kitty a snad dinosauri nebo co.
KLAAR
---
---
3:15:06 16.7.2015
+1
KLAAR
: chłodnik měl velký úspěch, až samozřejmě na řepné a koprové hatery... :) diky ZUZKAOU za průběžnou inspiraci a kouzelnej flow tady...
JAJITA
---
---
20:33:30 15.7.2015
+4
ZUZKAOU
: je fajn s mladinkou paní z obchodu přes cestu občas směnit něco "našeho" za něco "jejich" ;)
Dostala jsem za marmelády tohle jídlo a nelituju :D
JOHNNY_BOSCO
---
---
19:25:56 15.7.2015
-7
MYRTHIE1
: Houman je přes tohle borec. Takovej lepší Pohlreich.. Já bůček bohužel nejím.
PETATA
---
---
19:24:56 15.7.2015
TRISSIE
: take jsem je chtela doporucit dinosaury z Lidlu, ale je pravda, ze v Dobrichovicich uz je taky nemeli, ani nepamatuji :(
ZUZKAOU
---
---
19:24:55 15.7.2015
1 odpověď
+3
MYRTHIE1
: bun-cha?
candylicious: Bůček po vietnamsku
http://petragalnorova.blogspot.cz/2013/11/bucek-po-vietnamsku.html
NENUFER
---
---
19:24:33 15.7.2015
MYRTHIE1
: my sme ho robievali nakrajany na platky, dobre prerasteny. Hlavne starsie rocniky si ho pochvalovali ze ho nemusia moc kousat :-)
MYRTHIE1
---
---
19:18:21 15.7.2015
3 odpovědi
Poradíte mi jak na bůček na grilu? A tim myslim jak marinádu, tak jak na něj vlastně..dík
REONA
---
---
19:11:05 15.7.2015
TRISSIE
: Na Ohradě (Žižkov), ale už to bude dýl. Podívám se, až tam zase zajdu, jestli je stále mají.
TRISSIE
---
---
19:03:28 15.7.2015
2 odpovědi
REONA
: v kterém a jak dávno? V našem už je nemají :-(
REONA
---
---
18:32:32 15.7.2015
1 odpověď
+1
TRISSIE
: V v Lidlu jsem kupovala dinosaury do polevky, ale jak jsou na tom kvalitativne neposoudim.
ZUZKAOU
---
---
16:51:05 15.7.2015
1 odpověď
+4
BONEMINA
: toho ottholengiho zkusím a asi i pro kozí jogurt kvůli tomu zaju, to vůbec nevypadá zle.
Cukety miluju jen tak opečené na másle (plátky nebo nudličky), buď jen jako přílohu a nebo do těstovin
http://food52.com/blog/13318-a-zucchini-spaghetti-people-have-tried-replicating-for-decades
Your New Summer Pasta: Orecchiette with Zucchini, Tomato, and Ricotta
http://food52.com/blog/10784-your-new-summer-pasta-orecchiette-with-zucchini-tomato-and-ricotta
Případně Ruhlmanovu cuketovou polívku - ale teda je ještě lepší z vývaru, než jen z vody
http://ruhlman.com/2012/08/zucchini-soup-recipe/
Další verze co s cuketou - nakrájet na tenoučké plátky, opéct na másle a zalít vejci a udělat omeletu. Přidáním dobrého sýra se nic nezkazí.
Určitě to půjde do quiche a nebo na pizzu
http://food52.com/recipes/22777-zucchini-pizza-with-olive-vinaigrette
Docela fajn jsou cuketové matjesy -
http://www.dadalovakucharka.cz/zele/zeler0218.html
A tohle bude super - nastrouhaná cuketa dušené s cibulkou a česnekem v dostatku másla/olivového oleje jako pomazánka
http://food52.com/blog/7500-jennie-cook-s-zucchini-butter
(vyrobím to z nejbližší cukety co potkám)
Julie je zapéká s rýží (to budu muset zkusit)
Julia Child's Tian de Courgettes au Riz (Zucchini Tian) Recipe on Food52
http://food52.com/recipes/18672-julia-child-s-tian-de-courgettes-au-riz-zucchini-tian
další spousta receptů
http://www.buzzfeed.com/rachelysanders/delicious-ways-to-use-zucchini-recipes#.uxKNnl8pY
A teda letos budu experimentovat s kvašenejma cuketama (buď malé jako okurky a nebo velké s nastrouhané kořením na relish)
MORPED
---
---
16:35:38 15.7.2015
BONEMINA
:
http://www.goodmoodspoon.com/2013/04/nacpane-cukety.html
MORPED
---
---
16:32:32 15.7.2015
TRISSIE
: a jeste jsem nasla
http://www.goodmoodspoon.com/2013/10/kvetakovy-kolac-s-orechy-citronovym.html
Prolistuj si ty dva blogy a urco neco najdes.
MORPED
---
---
16:27:50 15.7.2015
TRISSIE
:
http://www.goodmoodspoon.com/2014/01/brokolicove-tagliatelle-s-oriskovym.html
MORPED
---
---
16:13:50 15.7.2015
TRISSIE
:
http://zezahradydokuchyne.blogspot.cz/2015/07/kvetak-jako-kuskus.html
ale nezkousela jsem,jen mi to ted bodlo do oka. Ja delam jeste kvetak tak,ze ho nejdriv uvarim do polotvrda,pak tak rozdrtim vidlickou,dam do zapekaciho pekacku a nato naleju besamelovou omacku a tvrdy syr,zapecu,priloha bageta a salat a vseci to milujou.
MOIRAIN
---
---
15:48:44 15.7.2015
+1
BONEMINA
: mně dost chutnalo tohle
https://www.facebook.com/...6176917100188.1073741831.346774498707099/380785985305950/?type=1&fref=nf
TRISSIE
---
---
15:26:27 15.7.2015
5 odpovědí
což mi připomíná, že jsem se chtěla zeptat - kde koupit těstoviny (ať už polévkové, nebo normální) veselých dětských tvarů (a současně alespoň nějaké ucházející kvality)?
V Tescu mají trojbarevná zvířátka a obyčejné kosmické, ale tím to hasne - jinak ani písmenkovou zavářku do polévky :-(
JOHNNY_BOSCO
---
---
15:08:43 15.7.2015
-6
Já cukety nejím tak neporadím:/
BONEMINA
---
---
15:03:36 15.7.2015
BRUKEV
: Mě se nepříčí cuketa, jen některé způsoby její přípravy. A když je cukety hodně, je možnost vyzkoušet i nezvyklejší recepty.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam