úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
FIN
---
---
20:53:12 19.10.2015
ZUZKAOU
: přesně. a pokud to nedělá na rychlovku, ale pár hodin pomalu, tak fakt stačí nakořenit i až předtím.
HENNYVILLE
---
---
20:23:05 19.10.2015
-10
Ja bych to zmrazil. A pak vyhodil.
ZUZKAOU
---
---
19:59:34 19.10.2015
2 odpovědi
+1
GUDRUN
: jehně netřeba nakládat - rozhodně ne do ničeho kyselýho, to maso je jemný. Když tak to potři česnekem utřeným se solí, případně s nasekanými bylinkami a pepřem a zabal do folie.
GUDRUN
---
---
19:36:23 19.10.2015
1 odpověď
FIN
: já vim, jak jo chci dělat, jen mi jde o to, zda pokud česnek, rozmarýn a vino, tak už nějak nakládat / marinovat dneska :-)
FIN
---
---
19:28:43 19.10.2015
1 odpověď
GUDRUN
: klasika je česnek, pepř, sůl a péci na 150 - 160 pár hodin. výborné. další verze je nasypat na to garam masalu
http://www.shalamar.eu/www-shalamar-eu/eshop/6-1-Smesi-koreni-Mix-Spices/0/5/217-Garam-Masala-100g
, to je zase jiný rozměr a taky moc dobré.
HENNYVILLE
---
---
17:48:58 19.10.2015
-1
GUDRUN
: Jo.
GUDRUN
---
---
17:48:04 19.10.2015
2 odpovědi
a další, ve středu budu poct jehněčí krk, co s nim udělat dneska? péct asi česnek, rozmarýn, vino
GUDRUN
---
---
17:46:03 19.10.2015
MACHALIK
: sice to z mobilu nevidím, ale tam by me fakt hledat nenapadlo
MACHALIK
---
---
17:41:16 19.10.2015
1 odpověď
GUDRUN
: Mel jsem tip, ale zrovna pisou, ze ho
nemaji
:/
GUDRUN
---
---
17:26:24 19.10.2015
1 odpověď
prosím, kde v Praze, ideálně P2, koupim kajmak? sympatickej obchudek v Žitný zklamal, měli zavreno
LUCKAZ
---
---
20:57:33 18.10.2015
ZUZKAOU
: Moc díky za rady, projdu to :) Já si nemohla vzpomenout na tu hořčici!
KEMENTARI
---
---
20:36:46 18.10.2015
+1
GUDRUN
: V Myslikovce jsem vzdycky dostala, namelou ti, co si vyberes. :)
ZUZKAOU
---
---
19:24:16 18.10.2015
1 odpověď
+2
LUCKAZ
: sabzí obecný název pro dušenou zeleninu s kořením. Takže dotaz je dost nespecifický...
Ale obecně na ghi nasypej kumín, černou hořčici a chilli papričku, až začne vonět a praskat, tak přidej podrcený česnek a zázvor (tak lžičku od každého) a chvilku zprudka opékej. Pak do toho přidávej zeleninu - ta co se vaří nejdýl nejdřív, případné jemné věci, jako třeba špenát nakonec. Plus do toho spolu s tou první várkou zeleniny přidej něco garam masaly.
Projdi krišňáckou kuchařku a nebo třeba recepty zde
http://akochutimasala.blogspot.in/2010/03/indicke-vegetarianske-jedla-aj-poulicne.html
http://www.burfi.net/burfi/krsnova_vegetarianska_kucharka.pdf
GUDRUN
---
---
18:48:18 18.10.2015
1 odpověď
netusite, kde v Praze, idealne P2, mi prodají mleté jehněčí nebo mi namelou? chci i kus na pečení i mleté, chtěla jsem zkusit Araby v Myslikove, ale nikdy jsem tam nebyla, tak nevim
LUCKAZ
---
---
18:29:33 18.10.2015
1 odpověď
Nemáte prosím nějaký osvědčený recept na indické sabdží? Kdysi jsem si ho zamilovala v Góvindě, ale kromě koriandru a kurkumy mě nenapadá, co tam dávají za koření...
KAKIHARA
---
---
15:44:45 16.10.2015
-3
nemáte někdo recept na klokana? mám ho asi třičtvrtě kila, tak si říkám, že asi nejlíp upéct....na víně, s kořením?
GEGI
---
---
10:41:24 16.10.2015
1 odpověď
Díky všem, tapenade zní přesně jako to, co by mohlo fungovat. Stejně to bez tý párty nepůjde, ale aspoň nebudeme jíst kilometry pizzy s olivama :)
ZEMINO
---
---
20:32:39 15.10.2015
TOOMIX
:
ZUZKAOU
: díky vam to by mohlo pomoct/stačit
ZUZKAOU
---
---
19:59:43 15.10.2015
1 odpověď
+1
ZEMINO
:
http://www.veganotic.cz/
(ID Pushi, jestli si to dobře pamatuju) ID Tyet má facebookový food blog s hodně povedenými recepty - lokální, sezonní, jednoduché
https://www.facebook.com/KucharkaZeSvatojanu?fref=ts
A je tu klub
[ Varime s LASKOU - vegetariansky jime, pijem, hodujem... Ale hlavne varime NO MASO ]
a nějaké anglické
http://www.thefirstmess.com/
http://www.tinnedtomatoes.com/
http://www.ramsonsandbramble.com/
http://www.greenkitchenstories.com/
http://www.sproutedkitchen.com/
TOOMIX
---
---
18:46:59 15.10.2015
1 odpověď
ZEMINO
: něco by se našlo tady ;)
Můj blond blog: Receptář
http://mujblondblog.blogspot.cz/p/recepty.html
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam