úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
19:24:16 18.10.2015
1 odpověď
+2
LUCKAZ
: sabzí obecný název pro dušenou zeleninu s kořením. Takže dotaz je dost nespecifický...
Ale obecně na ghi nasypej kumín, černou hořčici a chilli papričku, až začne vonět a praskat, tak přidej podrcený česnek a zázvor (tak lžičku od každého) a chvilku zprudka opékej. Pak do toho přidávej zeleninu - ta co se vaří nejdýl nejdřív, případné jemné věci, jako třeba špenát nakonec. Plus do toho spolu s tou první várkou zeleniny přidej něco garam masaly.
Projdi krišňáckou kuchařku a nebo třeba recepty zde
http://akochutimasala.blogspot.in/2010/03/indicke-vegetarianske-jedla-aj-poulicne.html
http://www.burfi.net/burfi/krsnova_vegetarianska_kucharka.pdf
GUDRUN
---
---
18:48:18 18.10.2015
1 odpověď
netusite, kde v Praze, idealne P2, mi prodají mleté jehněčí nebo mi namelou? chci i kus na pečení i mleté, chtěla jsem zkusit Araby v Myslikove, ale nikdy jsem tam nebyla, tak nevim
LUCKAZ
---
---
18:29:33 18.10.2015
1 odpověď
Nemáte prosím nějaký osvědčený recept na indické sabdží? Kdysi jsem si ho zamilovala v Góvindě, ale kromě koriandru a kurkumy mě nenapadá, co tam dávají za koření...
KAKIHARA
---
---
15:44:45 16.10.2015
-3
nemáte někdo recept na klokana? mám ho asi třičtvrtě kila, tak si říkám, že asi nejlíp upéct....na víně, s kořením?
GEGI
---
---
10:41:24 16.10.2015
1 odpověď
Díky všem, tapenade zní přesně jako to, co by mohlo fungovat. Stejně to bez tý párty nepůjde, ale aspoň nebudeme jíst kilometry pizzy s olivama :)
ZEMINO
---
---
20:32:39 15.10.2015
TOOMIX
:
ZUZKAOU
: díky vam to by mohlo pomoct/stačit
ZUZKAOU
---
---
19:59:43 15.10.2015
1 odpověď
+1
ZEMINO
:
http://www.veganotic.cz/
(ID Pushi, jestli si to dobře pamatuju) ID Tyet má facebookový food blog s hodně povedenými recepty - lokální, sezonní, jednoduché
https://www.facebook.com/KucharkaZeSvatojanu?fref=ts
A je tu klub
[ Varime s LASKOU - vegetariansky jime, pijem, hodujem... Ale hlavne varime NO MASO ]
a nějaké anglické
http://www.thefirstmess.com/
http://www.tinnedtomatoes.com/
http://www.ramsonsandbramble.com/
http://www.greenkitchenstories.com/
http://www.sproutedkitchen.com/
TOOMIX
---
---
18:46:59 15.10.2015
1 odpověď
ZEMINO
: něco by se našlo tady ;)
Můj blond blog: Receptář
http://mujblondblog.blogspot.cz/p/recepty.html
ZEMINO
---
---
18:29:34 15.10.2015
2 odpovědi
-1
Nemáte tip na nějake stránky s vegetarianskymi recepty na slano. .
nějaký dobrý, ne že maso nahradíme sojou apod.. předem díky
MIST
---
---
17:55:07 15.10.2015
GEGI
: do salatu, na pizzu (jen karamelizovana cibule, olivy a feta nebo kozi syr).
MACHALIK
---
---
15:20:50 15.10.2015
Taky okurku, cibulku, burák, lžíci nálevu... martini snese všechno.
KAKIHARA
---
---
13:37:02 15.10.2015
EDERA
: neni martini jako martini...)
BRUKEV
: ono s dvema kilama oliv to bude beztak velka party :)
EDERA
---
---
13:28:36 15.10.2015
±0
BRUKEV
: A pil jsi někdy Martini koktejl s černou olivou? Já jo. Kdysi v jednom baru někde na Smíchově. Ráda bych na to zapomněla, ale nejde to.:-)
BRUKEV
---
---
13:24:12 15.10.2015
1 odpověď
EDERA
: madam, vy nějak diskriminujete černou olivu? To se v dnešní době příliš nedoporučuje :)
BRUKEV
---
---
13:23:02 15.10.2015
1 odpověď
KAKIHARA
: martini? Leda pro celou čtvrť:)
EDERA
---
---
13:22:25 15.10.2015
2 odpovědi
KAKIHARA
: Jsem měla utkvělou představu, že do Martini koktejlu patří zelená oliva a ne černá.
KAKIHARA
---
---
12:54:19 15.10.2015
2 odpovědi
-1
GEGI
: Saláty,omáčky,pečivo,martini...
RADUSHI
---
---
12:49:24 15.10.2015
+4
GEGI
: tapenade!
NEBULA
---
---
12:45:03 15.10.2015
DIVER
: dáš do 5 litrový sklenice na okno, bez vršku, normálně dozrajou, mně to funguje :)
GEGI
---
---
12:30:24 15.10.2015
3 odpovědi
přistála mi doma čtyřkilová plechovka černých oliv (těch oliv jsou dvě kila). Nemáte někdo nápad na co všechno to zužitkovat kromě uspořádání ohromného olivového mejdanu?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam