úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
AIJA
---
---
9:11:02 19.2.2016
ZUZKAOU
:
Smažení v troubě je spíš na řízky a ostatní placaté věci...
MIC
---
---
16:28:52 17.2.2016
1 odpověď
ZUZKAOU
: zkus nějaké alternativní těstíčko bez syrové mouky
ZUZKAOU
---
---
16:22:27 17.2.2016
2 odpovědi
Hm, tak jsem zkoušela v troubě upéct obalované žampiony a teda trojobal bez toho oleje je tuhej a žádnej zázrak :-(
FAT
---
---
16:09:46 17.2.2016
SMOKY
: Osobní zkušenost mám jen mimopražskou. Veltrusy.
SMOKY
---
---
15:52:57 17.2.2016
2 odpovědi
-1
MOUNTBATTEN
: Diky
FAT
: Slo mi spis o osobni zkusenost
MOUNTBATTEN
---
---
14:56:10 17.2.2016
1 odpověď
SMOKY
: zverimexx!!
(konzervy pro psy, BARF)
Spis zkusit objednavku, na pozadani.
Urcite nejake ruske potraviny, maji-li pridruzeny reznictvi, nebo eshop, kde se da objednat. To urcite pujde!
Jinak asi na objwednani u reznika, trebas tento nabizi na objednavku
http://www.reznictvistrobl.cz/
FAT
---
---
14:47:58 17.2.2016
1 odpověď
SMOKY
: Zkus strýčka Googla, určitě bude vědět.
ANABEL_LEE
---
---
14:09:08 17.2.2016
SMOKY
: u nas se kone skoro neporazi, zkus spis nejake italy, mohli by byt schopni to sem na objednavku dovezt (aspon vim, ze treba v Ichnuse na objednavku dovezli konske bifteky), pripadne v Nemecku ci Belgii se to taky da sehnat.
ANABEL_LEE
---
---
14:07:27 17.2.2016
+1
GUDRUN
: upec je v kyselem zeli
SMOKY
---
---
12:35:30 17.2.2016
5 odpovědí
-2
Ma v Praze nejaky reznik konske maso ? Obcas ho mivali na Vinohradske, ale uz sem tam par let nebyl.
KEMENTARI
---
---
0:00:37 17.2.2016
KEMENTARI
: Akorat si radši nepouštějte to video, no...
JAJITA
---
---
18:34:52 16.2.2016
MISHUGE
: s obojím.
HENNYVILLE
---
---
17:28:28 16.2.2016
To je ta, co me malem prejela na prechodu, krava.
KEMENTARI
---
---
15:17:26 16.2.2016
1 odpověď
+1
GUDRUN
: Dita P. je tady peče v rajčatech se šalotkama, zkoušela jsem to a bylo to dobrý:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300001-sourozenecka-party/
HENNYVILLE
---
---
11:29:10 16.2.2016
+2
MISHUGE
: Libovy hovezi, tucnej vepr.
EDERA
---
---
11:11:53 16.2.2016
MISHUGE
: Já dělám jenom s hovězím.
AIJA
---
---
11:09:55 16.2.2016
-2
EDERA
:
Já mám hroznej fofr a nedošlo mi to!:-)
EDERA
---
---
11:07:39 16.2.2016
1 odpověď
AIJA
: No přece v tom příspěvku, na který jsem reagovala.:-P
Takže tady:
ZUZKAOU
MISHUGE
---
---
11:01:46 16.2.2016
3 odpovědi
Jak děláte boršč? S hovězím nebo vepřovým (nebo dohromady)?
Mám na to chuť a vůbec se nemůžu rozhodnout..
AIJA
---
---
10:54:43 16.2.2016
1 odpověď
-1
EDERA
:
Jednohrncová je jaká? Kde najdu recept?
AIJA
---
---
10:53:11 16.2.2016
ZUZKAOU
:
Dávám plech se sádlem na spodní mřížku, nechám rozpálit, nasázím řízky, za chvíli otočím, vyndám je do mísy s ubrousky, přiklopím pokličkou.
Kdysi jsem pak ještěhotové řízky potřela máslem, ale už to nedělám.
LUCIASHECK
---
---
8:07:23 16.2.2016
+1
GUDRUN
: doporucuju upect na divoko s jalovcem
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam