• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SMOKY: osobni zkusenost nemam, ale vcera jsem si všiml infa o konskem mase ve vyloze reznictvi U Arbesa...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MIC: no, nějak to nemám v plánu. Naposledy jsem trojobal použila nejspíš někdy na podzim, a pokud budu za půl roku chtít něco obalit, tak bez výčitek usmažím.
    MIC
    MIC --- ---
    ZUZKAOU: zkus nějaké alternativní těstíčko bez syrové mouky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Hm, tak jsem zkoušela v troubě upéct obalované žampiony a teda trojobal bez toho oleje je tuhej a žádnej zázrak :-(
    FAT
    FAT --- ---
    SMOKY: Osobní zkušenost mám jen mimopražskou. Veltrusy.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MOUNTBATTEN: Diky
    FAT: Slo mi spis o osobni zkusenost
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SMOKY: zverimexx!!
    (konzervy pro psy, BARF)
    Spis zkusit objednavku, na pozadani.
    Urcite nejake ruske potraviny, maji-li pridruzeny reznictvi, nebo eshop, kde se da objednat. To urcite pujde!
    Jinak asi na objwednani u reznika, trebas tento nabizi na objednavku http://www.reznictvistrobl.cz/
    FAT
    FAT --- ---
    SMOKY: Zkus strýčka Googla, určitě bude vědět.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SMOKY: u nas se kone skoro neporazi, zkus spis nejake italy, mohli by byt schopni to sem na objednavku dovezt (aspon vim, ze treba v Ichnuse na objednavku dovezli konske bifteky), pripadne v Nemecku ci Belgii se to taky da sehnat.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GUDRUN: upec je v kyselem zeli
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Ma v Praze nejaky reznik konske maso ? Obcas ho mivali na Vinohradske, ale uz sem tam par let nebyl.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    KEMENTARI: Akorat si radši nepouštějte to video, no...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MISHUGE: s obojím.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    To je ta, co me malem prejela na prechodu, krava.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: Dita P. je tady peče v rajčatech se šalotkama, zkoušela jsem to a bylo to dobrý: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300001-sourozenecka-party/
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MISHUGE: Libovy hovezi, tucnej vepr.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MISHUGE: Já dělám jenom s hovězím.
    AIJA
    AIJA --- ---
    EDERA:
    Já mám hroznej fofr a nedošlo mi to!:-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    AIJA: No přece v tom příspěvku, na který jsem reagovala.:-P
    Takže tady: ZUZKAOU
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Jak děláte boršč? S hovězím nebo vepřovým (nebo dohromady)?
    Mám na to chuť a vůbec se nemůžu rozhodnout..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam