úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
20:36:19 25.2.2016
ha, tak tohle
http://www.seriouseats.com/recipes/2011/12/french-in-a-flash-camargue-red-rice-salad-recipe.html
je z té červené rýže dobré. Zkoušela jsem bibimbap a ten jako se dal jíst, ale nebylo to vono, prostě tam chyběla ta chuť dobré rýže. Výše zmíněný francouzský salát potřebuje aby se nešetřilo olejem, česnekem, petrželí a citronovou šťávou, ale je to fakt dobré.
ZUZKAOU
---
---
19:12:35 25.2.2016
ZUZKAOU
: no vida, až teď mě napadlo podívat se na wiki a vypadá to, že jsou odlišné odrůdy červené rýže a tudíž je velká šance, že chutnají odlišně.
Red rice - Wikipedia, the free encyclopedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Red_rice
ZUZKAOU
---
---
17:16:35 25.2.2016
1 odpověď
AIJA
: to je neco uplne jinyho. jde o normalni rejzi a cervenou tam doda ta bakterie a prodava se to jako prasek a pouziva jako barvivo a ochucovadlo. Ma to treba pani cinanka v Malesicke trznici. Ja se ujistuju o povaze druhu ryze, ktery ma cervenou slupku a vari se neloupana - treba na jihu francie ji pestuji a jedi.
ALEXIS
---
---
15:28:30 25.2.2016
ALDEMIK
:
http://kucharkazesvatojanu.blogspot.com/
ALDEMIK
---
---
15:25:26 25.2.2016
1 odpověď
Doporučili byste mi prosím nějaké vaše oblíbené zdroje receptů? Mám pocit, že v poslední době točím pořád ty samé věci a nejsem schopná nic vymyslet.
Ideálně spíše jednodušší, dobře popsané i pro začátečníka a ze všeobecně dostupných a ne drahých surovin. čj/aj
Dřív jsem občas koukala na apetit online, ale mám pocit, že šli hrozně dolu...
AIJA
---
---
10:10:29 25.2.2016
1 odpověď
ZUZKAOU
:
Četlas tohle?
Červená fermentovaná rýže
http://www.celostnimedicina.cz/cervena-fermentovana-ryze.htm
ZUZKAOU
---
---
18:37:17 24.2.2016
1 odpověď
Jak je to s červenou rýží - je mezi nimi nějaký výrazný rozdíl v kvaliě, jako v různých odrůdách běžné rýže?
Respektive ptám se, jestli má smysl hledat nějakou lepší, než tu běžnou co jsem kdesi koupila a co teda je hlavně ... zdravá...?
DEVIL
---
---
22:37:37 22.2.2016
+1
ZUZKAOU
: jenze ja dostavam srdce zdarma od sefovyho reznika a voni sou dycky namordovany do takovy placky nebo pasu. pekne se teda krajej a rovnomerne se varej. takze z jednoho dycky udelam vyvar a srdce na smetane a z druhyho na narezaku nakrajim platky tenky a ty jen pak na panvi z jedny strany na masle vopecu, nez pustej uplne krev. je to zradlo
ZUZKAOU
---
---
20:57:27 22.2.2016
1 odpověď
+2
DEVIL
: srdce jak je libový by šlo na takovou tu suchou fermentaci typu pršut, ne?
no vida -
http://youhavetocookitright.blogspot.cz/2014/06/dry-cured-deer-heart.html
nevypadá to zle.
A dělali aj to pastrami
http://thehungrydogblog.com/2015/03/how-to-make-beef-heart-pastrami/
HENNYVILLE
---
---
17:51:42 22.2.2016
DEVIL
: ok :-)
pastrami ze srdce !
DEVIL
---
---
17:50:47 22.2.2016
2 odpovědi
HENNYVILLE
: me uz je to jedno. ja delam cured meat uz ze vseho, krom srdce, jater beef ribu a sirloin..
HENNYVILLE
---
---
17:48:01 22.2.2016
1 odpověď
DEVIL
: neni na pastrami lepsi brisket ?
DEVIL
---
---
18:13:07 21.2.2016
1 odpověď
EMK
: udelat pastrami
EMK
---
---
11:07:53 21.2.2016
BUNDA
: tohle právě není flank výřez.
BUNDA
---
---
11:05:24 21.2.2016
1 odpověď
EMK
: steak!
EMK
---
---
10:06:13 21.2.2016
2 odpovědi
Ahoj, někdo nějaký tip jak udělat hovězí pupek? Chtěl bych zkusit i něco jiného.
Díky. ;)
ADELHAIDA
---
---
23:48:37 20.2.2016
JAJITA
: Já právě taky nevím, proto jsem si to ještě nekoupila. Zajímá mě to čistě ze zvědavosti, třeba ve Slovinsku se koně jedí poměrně běžně a je to prý hodně zdravé maso.
AIJA
---
---
9:11:02 19.2.2016
ZUZKAOU
:
Smažení v troubě je spíš na řízky a ostatní placaté věci...
JAJITA
---
---
21:25:26 18.2.2016
ANABEL_LEE
: nic z toho nerozporuju, každý případ jiné léčivo ;)
My jedem monitoring cizorodých látek v potravním řetězci, želbohu jen z naší produkce...
Ona ta konina zde poražená a vyšetřená ve výrobcích uvízne tak jak tak.
ANABEL_LEE
---
---
21:14:23 18.2.2016
1 odpověď
±0
JAJITA
: protoze u nas se kone jako potravinova zvirata vubec nechovaji, kdyz se neco dostane na jatka, tak to vetsinou ani nema vyplnenou lecbu v prukazu. A skoro kazdy kun dostane nekdy za zivot equipalazone nebo neco podobneho...
JAJITA
---
---
21:06:35 18.2.2016
2 odpovědi
+1
S tím koňským masem teda nevím...
Co jsme měli k vyšetření na NSAIDs, tak všech 9 kusů za minulý rok bylo pozitivních :)
ADELHAIDA
---
---
20:41:17 18.2.2016
SMOKY
: Viděla jsem inzerovat koňskou kližku v řeznictví u Smíchovského nádraží. Když přijíždíš tramvají z centra, tak na té straně, co je žlutý výlez z metra. Taky se po něm koukám, ráda bych ho vyzkoušela. Nikdy jsem koně nejedla jinak, než v salámu.
LORAIN
---
---
20:22:56 18.2.2016
ZUZKAOU
: V penny u nováka jsem ho jednou koupila, ale mladým hovězích bych to teda nenazvala ani omylem.
JAJITA
---
---
20:20:25 18.2.2016
HENNYVILLE
: děcka mi nevadí u jiných zvířat, ale u krávy je to pro mě nasládlé a já ráda zcela jinou chuť :)
HENNYVILLE
---
---
20:14:59 18.2.2016
1 odpověď
+3
JAJITA
: Ty jo :-) to ses jedina koho znam komu nechutna teleci :-)
Vlastne jeste nas reznik-prej neji deti.
JAJITA
---
---
20:13:14 18.2.2016
1 odpověď
+1
HENNYVILLE
: no právě, mně tele moc nechutná, kvůli té nasládlé mléčné chuti.
Asi jsem divná :)
A jo, tohle, co kupuji, mám hotové tak za 80 min.
HENNYVILLE
---
---
20:01:26 18.2.2016
1 odpověď
JAJITA
: Ok.
Ja tele delam tak 55-65min a rozpada se. Ale je pravda ze ja beru jen mlecny telata. To je rychlovka.
JAJITA
---
---
20:00:36 18.2.2016
+1
HENNYVILLE
: ovšem doufám, že jim to nikdo nevykecá, bych měla po laskominách :)
JAJITA
---
---
19:58:39 18.2.2016
1 odpověď
HENNYVILLE
: mladé hovězí.
Mně to nevadí, příprava stejně dlouho, jako u telete.
HENNYVILLE
---
---
19:55:22 18.2.2016
2 odpovědi
JAJITA
: A je to teleci nebo hovezi?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam