• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    GEGI
    GEGI --- ---
    taková hloupá otázka, ale rozkrojila jsem nedozrálé avokádo (klamalo povrchem). Dozraje ještě nebo ho můžu rovnou vyhodit? Stalo se mi to poprvé a google mi úplně neporadil. Zatím je znovu složené zabalené ve fólii, pecku jsem nevyndávala. Díky
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    ANNNA: z mangoldu jsem vždycky dělala přílohu jako špenát - prostě jen spařit, případně dochutit jako špenát. Nebo jsem z čerstvého dělala jakýkoliv salát - použila jsem ho stejně jako listy salátu + nějaká další zelenina, zálivka.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    MOODYCAT: tak jestli myslíš nějaké filety na gril,, tak tam je i dost značný cenový rozdíl (napr. losos bez a s kůží).Jinak samozřejmě pro jiná použití (např. menší kousky do těstovin apod.) Se zpravidla dělají bez kůže.
    FITH
    FITH --- ---
    FITH: podavat
    FITH
    FITH --- ---
    ANNNA: Mangold sparit a seriznout silna zebra. Vymazat pekacek,vystlat ho mangoldem posazet pulkami vajec uvarenych na tvrdo. Vse zalit syrovym besamelem a jeste posypat syrem. Posavat se salatem z rajcat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANNNA: z cibulky pomazánku s tvarohem
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Mám tu dva obrovské svazky nádherné jarní cibulky (bílá a červená) a velký svazek mangoldu. Nemáte nějaký nápad?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MOODYCAT: a kvuli podkoznimu tuku
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    DAVE_PAGE: a zdravá
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    MOODYCAT: treba protoze krupava kuze je dobra? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Je nejaky duvod, proc se ryby delaji vcetne kuze minimalne na jedne strane? Krome toho tehnickeho, ze se to asi min pravdepodobne rozpadne.
    AIJA
    AIJA --- ---
    AIJA:
    Taj je to na Špitálce, ne na Štěpánský...:-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MACHALIK:
    Za rohem Křenové za úp na Štěpánské? je nějaké bylinkářství, dal se tam koupit v květináči...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ja bych skerblik rad aspon ochutnal, ale v Brne se vubec nevyskytuje, snad leda v Hortimu.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DOCKINEZ: ja delam polivku z kerbliku bezne, mivam ho v biobednach tj vetsinou kvantum najednou takze ho do niceho jinyho tak rychle nezpracuju. Nevim co od toho co do vune ocekavas, mne ta polivka prijde fajn; otazkou je, zda je to pro tebe pouziti takoveho druhu, aby se ti kvuli nemu chtelo ten kerblik pestovat.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DAWIDOS: na poli
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    DAWIDOS: V hlavě 22 jsem viděla v sobotu.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Poradil by někdo, kde sehnat dobrý hrášek (lusky)? Jím to na kila, ale trhy na Náplavce i Pavláku zklamaly... Hořké, přezrálé :-(
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    DEVIL: ok, dik
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    PETRUSKA: sparit, vymackat vodu a zamrazit. v podstate ti z toho vznikne takova ta peleta, co se kupuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam