• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUCIASHECK: nahoru na bramborovou vrstvu, nebo přímo do brambor?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRISSIE: zasypávám jím cottage pie
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám v ledničce 150g čedaru, který už nutně potřebuje spotřebovat. Jen tak sežrat se mi ho nechce, spíš bych něco upekla... buď přímo pečivo/slaný koláč, nebo ho použít do nějakého nákypu?
    (první část padla na květákový nákyp podle Jaimeho, což je inspirace taky odsud).
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ZUZKAOU: byly v pořádku, jsou v lednici ;)
    kolegyně volala, že už 2 snědla, tak snad přežije :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JAJITA: tak to záleží na tom, co jste našli při rozboru a jak jste to pak skladovali ;-). Počítej s tím jako se zbytkama od oběda.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DEVIL: sous vide připravené
    šlo mi o to, jestli mám řříct kolegyni na víkendové službě, že má v lednici oběd ;)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    MACHALIK:D
    JAJITA: jako sous vide pripravovany? nebo jen vakly a syrovy?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Rovnou to vyhod.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    do práce nám aka vzorek přibyl pytlík kachních stehen (10 ks) sous vide, jak dlouho po otevření vydrží v lednici k požití? :D
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Dík, nakonec jsem se nenechala omezovat receptem a je to dobrý :)
    FAT
    FAT --- ---
    BONEMINA: Dost cibule, dost česneku a černého Kozla. A, samozřejmě, dobrej kečup. A nebát se ho namíchat. Dávám jemný a ostrý.
    Výborné buřty jsou nezmíněný základ, samozřejmě.
    :-)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Nejlepsi burty na pivu sou ty bez piva.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Jak na co nejdokonalejší buřty na pivu? Ano, vím, že to někdo považuje za prasárnu, ale stejně na ně mám chuť.
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    TOOMIX: je skvělej do teplý kuchyně - výbornej na grilování masa (vyzkoušeno na kontaktním grillu), i zeleniny, čehokoliv. do studený taky dobrej.. chuťově úplně neutrální, takže když chceš mít cokoliv promaštěnýho, ale bez příchuti ;)
    PEPITO
    PEPITO --- ---
    TOOMIX: Rýžový olej je skvělý, snáší vyšší teploty a je chuťově neutrální. Používám ho...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    DEVIL: dobře, beru na vědomí a nebudu blbnout s dýněmi :) Zkrátka je zpracujeme normálně. Díky za vyčerpávající odpověď :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BESSAYA: cuketa je pomerne mekka. dyne ma velkou hustotu a nalev sam o sobe ji podle myho moc 'nenalozi'. dyni je nutno v tom povarit do urcityho stupne mekkosti...az bude lehce propichnutelna paratkem. bud na sladko nebo na kyselo, aby se nezkazila (nekvasila).
    ja uz bych to ale nenazyval nakladani, ale vareni v predem pipraveny stave. chut dyni je nevalna/zadna, a proto sladky nalozeny dyne mixovat do testa na kolace nebo tak.. zlaty rychlokvasky nebo nalozeny vokurky. oproti dyni s nima je minimalniho srani
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Chci se zeptat, mám moc ráda různě nakládané cukety s bylinkami apod., myslíte, že jde nějak takhle upravit i máslové dýně? Děkuji
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRUKEV: s cuketou bych si poradil, trolilng to není :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TOOMIX: stále váhám, jestli jde o real, nebo nějaký bizzar trolling a la mám metrák cuket, co s nima?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam