úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
BEBERA
---
---
20:56:50 20.9.2016
MACHALIK
: Koupila jsem nový teploměr do trouby a podle něj nastavila 90 stupňů (na troubě 110). Překvapením bylo, že po otevření ráno omáčka bublala :( Takže tentokrát trouba ok, teploměr provar...
MACHALIK
---
---
2:32:52 18.9.2016
1 odpověď
Bych dal tak 60-70, pac ty trouby premerujou a maji tendenci pect na o hodne vic, nez je nastaveno. Nedigitalni.
BEBERA
---
---
22:35:19 17.9.2016
ZUZKAOU
:
JAJITA
: Moc děkuju...
JAJITA
---
---
22:31:12 17.9.2016
1 odpověď
BEBERA
: pod 100 stupňů
ZUZKAOU
---
---
22:18:21 17.9.2016
1 odpověď
BEBERA
: okolo 90°C
BEBERA
---
---
22:03:27 17.9.2016
2 odpovědi
Potřebovala bych poradit - pokud bych chtěla dělat hovězí po burgundsku (3 kg masa) v troubě celou noc, na kolik stupňů mám nastavit termostat? Díky
MOIRAIN
---
---
20:27:09 17.9.2016
TRISSIE
:
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/gougeres-361149
máš toho tak akorát
ZUZKAOU
---
---
19:57:46 17.9.2016
TRISSIE
: zapečený chleba/jiné pečivo se sýrem a k tomu třeba rajčatovej salát? Uznávám, že je to až poněkud primitivní, ale jako jednoduchá večere, při které se spotřebuje spousta sýra to funguje.
LUCIASHECK
---
---
19:36:42 17.9.2016
+1
TRISSIE
: Trochu zamicham do brambor a zbytkem zapecu
TRISSIE
---
---
16:00:03 17.9.2016
1 odpověď
LUCIASHECK
: nahoru na bramborovou vrstvu, nebo přímo do brambor?
LUCIASHECK
---
---
15:59:22 17.9.2016
1 odpověď
TRISSIE
: zasypávám jím cottage pie
TRISSIE
---
---
15:58:15 17.9.2016
3 odpovědi
mám v ledničce 150g čedaru, který už nutně potřebuje spotřebovat. Jen tak sežrat se mi ho nechce, spíš bych něco upekla... buď přímo pečivo/slaný koláč, nebo ho použít do nějakého nákypu?
(první část padla na květákový nákyp podle Jaimeho, což je inspirace taky odsud).
JAJITA
---
---
11:59:21 17.9.2016
+1
ZUZKAOU
: byly v pořádku, jsou v lednici ;)
kolegyně volala, že už 2 snědla, tak snad přežije :D
ZUZKAOU
---
---
10:20:15 17.9.2016
1 odpověď
JAJITA
: tak to záleží na tom, co jste našli při rozboru a jak jste to pak skladovali ;-). Počítej s tím jako se zbytkama od oběda.
JAJITA
---
---
9:22:36 17.9.2016
DEVIL
: sous vide připravené
šlo mi o to, jestli mám řříct kolegyni na víkendové službě, že má v lednici oběd ;)
DEVIL
---
---
6:45:30 17.9.2016
1 odpověď
MACHALIK
:D
JAJITA
: jako sous vide pripravovany? nebo jen vakly a syrovy?
MACHALIK
---
---
2:11:21 17.9.2016
1 odpověď
Rovnou to vyhod.
JAJITA
---
---
19:41:12 16.9.2016
2 odpovědi
+1
do práce nám aka vzorek přibyl pytlík kachních stehen (10 ks) sous vide, jak dlouho po otevření vydrží v lednici k požití? :D
BONEMINA
---
---
12:25:48 1.9.2016
+1
Dík, nakonec jsem se nenechala omezovat receptem a je to dobrý :)
FAT
---
---
22:06:52 31.8.2016
BONEMINA
: Dost cibule, dost česneku a černého Kozla. A, samozřejmě, dobrej kečup. A nebát se ho namíchat. Dávám jemný a ostrý.
Výborné buřty jsou nezmíněný základ, samozřejmě.
:-)
HENNYVILLE
---
---
21:25:02 31.8.2016
Nejlepsi burty na pivu sou ty bez piva.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam