úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
GUDRUN
---
---
12:29:25 27.9.2016
QUANTI
: vidis, tuk urcite, to jsem si nevsimla, dam nejake maslo... a delam to, ze kelimek od jogurtu vyplachnu vodou a chrstnu to tam, takze asi tak :-) dik
QUANTI
---
---
11:02:39 27.9.2016
2 odpovědi
GUDRUN
: ve slaných nevím, ale ve sladkém zaměňuji, jenom bych asi přidala trochu tuku a možná to bude potřebovat naředit (u podmáslí se uvádí náhrada jogurtem a mlékem 1:1). Zajímavý recept, vyzkouším ;)
GUDRUN
---
---
10:52:27 27.9.2016
2 odpovědi
+1
Slané muffiny. S lososem, slaninou, cuketou, mozzarellou a rajčaty - iDNES.cz
http://ona.idnes.cz/slane-muffiny-0dq-/recepty.aspx?c=A120329_151605_recepty_job
Muffiny s jarní cibulkou a slaninou, třetí recept v odkazu:
250 g anglické slaniny
1 jarní cibulka
1 lžíce oleje
270 g hladké mouky
sůl, pepř
špetka sladké papriky
1 lžička prášku do pečiva
1 lžička jedlé sody
2 vejce
250 ml podmáslí
85 g másla
1 kelímek zakysané smetany
čerstvá petržel
Jak velké je riziko zaměnit podmáslí a kysanou smetanu za dva jogurty?
Díky!
JAJITA
---
---
6:20:09 26.9.2016
+5
MACHALIK
: máš nové léky?
MACHALIK
---
---
2:34:22 26.9.2016
1 odpověď
Dneska jedeme nový level!
JAJITA
---
---
16:42:34 25.9.2016
+1
SPLIFFBOY
: bylo to fakt moc dobré, díky za tip ;)
DOCKINEZ
---
---
15:47:57 25.9.2016
-3
JAJITA
: Kompost
SPLIFFBOY
---
---
11:19:03 25.9.2016
1 odpověď
+2
JAJITA
: měl jsem minulý víkend tohle a bylo to fajn, zas něco jiného...
http://www.labuznik.cz/recept/duseny-patizon-na-smetane-s-koprem-a-cesnekem/
DEVIL
---
---
9:33:47 25.9.2016
+2
JAJITA
: nakrajej na platky, zblansiruj, osus, ochut, udelej vajecnou kejdu s nakejma bylinama (mouka vejce mliko sul pepr paprika x y) obal platky v mouce a pak v kejde a na panvi smaz na prepustenym masle
MACHALIK
---
---
21:38:51 24.9.2016
+2
JAJITA
: Zasaď ho do toho pole, co máš za barákem. Vyroste!
JAJITA
---
---
14:30:13 24.9.2016
4 odpovědi
přitáhla jsem domů dost velký patizon, co nejlepšího z něj? filtr nic moc ;)
díky předem
machalika se tento dotaz netýká :D
KURE
---
---
1:05:15 23.9.2016
+3
MOODYCAT
:
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90264845/
BEBEBE
---
---
17:10:37 22.9.2016
MOODYCAT
: Makro, zn. Tarrington House.
MACHALIK
---
---
1:12:46 22.9.2016
+2
MOODYCAT
: Zkusil bych tu prašivou ikeju. Jejich slitiňák je super.
MOODYCAT
---
---
22:18:38 21.9.2016
3 odpovědi
Existuje neco jako relativne slusna litinova panev za pratelskou cenu?
QUANTI
---
---
11:20:11 21.9.2016
DALEEN
: teď jsem našla tohle při probírání letních časopisů na vyhození, třeba inspiruje.
20160921_083913.jpg
DALEEN
---
---
10:02:34 21.9.2016
1 odpověď
AIJA
: To nezní špatně. Případně kdybych je nakrájela hodně na tenko, tak by z toho mohly být i lupínky na chroupání. Díky :)
AIJA
---
---
9:52:18 21.9.2016
1 odpověď
DALEEN
:
Plátky ugriluj...nebo stačí dát na vymazaný plech a opéct. Posypat nějakým oblíbených kořením nebo česnekem a dát jako přílohu.
BEBERA
---
---
20:56:50 20.9.2016
MACHALIK
: Koupila jsem nový teploměr do trouby a podle něj nastavila 90 stupňů (na troubě 110). Překvapením bylo, že po otevření ráno omáčka bublala :( Takže tentokrát trouba ok, teploměr provar...
RUTHLESS
---
---
20:29:34 20.9.2016
DALEEN
: polivka.
JAJITA
---
---
20:29:26 20.9.2016
+7
DALEEN
: tak pak se zeptej machalika :D
DALEEN
---
---
20:27:36 20.9.2016
1 odpověď
JAJITA
: Když mrazák je plný masa pro psa a ovoce z léta.
JAJITA
---
---
20:04:11 20.9.2016
1 odpověď
DALEEN
: když byly přebytky nejen gigantího zelí, mrazila jsem ho a v poho.
DALEEN
---
---
19:24:22 20.9.2016
3 odpovědi
Mám doma několik kedlubnů gigantů. Co s nimi? Napadá mě akorát kedlubnové, zelí to se jednak rychle přejí a pak z něho rodina není úplně nadšená.
REONA
---
---
14:52:26 20.9.2016
+1
DIVER
: První celkem funguje, druhá je mrtvá :) Tak přemýšlím, jestli klikat na feferonky, ale asi jo :D
[ Chilli aneb máte rádi ostré věci? ]
[ Máme rádi pálivá jídla ]
DIVER
---
---
14:45:26 20.9.2016
1 odpověď
REONA
: kde? :)
REONA
---
---
14:43:28 20.9.2016
1 odpověď
+2
DIVER
: A já myslela, že dvě diskuze o chilli stačí a hle, ještě o další ani nevím :D
DIVER
---
---
13:25:11 20.9.2016
1 odpověď
BRUKEV
: aktuálně řešíme my chillipěstitelé a chilližrouti :) recepty tady:
[ Feferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko ]
RADUSHI
---
---
12:52:15 20.9.2016
BRUKEV
: variace na ajvar? jen je teda potreba dokoupit lilek...
Ajvar - Serbian Red Pepper Relish Recipe
http://cookingtheglobe.com/ajvar-recipe-serbian-red-pepper-relish/
BRUKEV
---
---
12:20:32 20.9.2016
2 odpovědi
Dostal jsem asi kilo feferonek, kilo nepalivych baranrohů, kilo červené papriky.
Napadlo mě udělat nějakou pastu, jak na to, co ještě potřebuju? Doma je česnek, imho chybí trocha rajčat, cuketa nebo lilek.
Podusit se solí, pepřem a pak zalít olejem?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam