• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    AIJA: To nezní špatně. Případně kdybych je nakrájela hodně na tenko, tak by z toho mohly být i lupínky na chroupání. Díky :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    DALEEN:
    Plátky ugriluj...nebo stačí dát na vymazaný plech a opéct. Posypat nějakým oblíbených kořením nebo česnekem a dát jako přílohu.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MACHALIK: Koupila jsem nový teploměr do trouby a podle něj nastavila 90 stupňů (na troubě 110). Překvapením bylo, že po otevření ráno omáčka bublala :( Takže tentokrát trouba ok, teploměr provar...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DALEEN: polivka.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DALEEN: tak pak se zeptej machalika :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JAJITA: Když mrazák je plný masa pro psa a ovoce z léta.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DALEEN: když byly přebytky nejen gigantího zelí, mrazila jsem ho a v poho.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mám doma několik kedlubnů gigantů. Co s nimi? Napadá mě akorát kedlubnové, zelí to se jednak rychle přejí a pak z něho rodina není úplně nadšená.
    REONA
    REONA --- ---
    DIVER: První celkem funguje, druhá je mrtvá :) Tak přemýšlím, jestli klikat na feferonky, ale asi jo :D
    [ Chilli aneb máte rádi ostré věci? ]
    [ Máme rádi pálivá jídla ]
    DIVER
    DIVER --- ---
    REONA: kde? :)
    REONA
    REONA --- ---
    DIVER: A já myslela, že dvě diskuze o chilli stačí a hle, ještě o další ani nevím :D
    DIVER
    DIVER --- ---
    BRUKEV: aktuálně řešíme my chillipěstitelé a chilližrouti :) recepty tady: [ Feferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko ]
    RADUSHI
    RADUSHI --- ---
    BRUKEV: variace na ajvar? jen je teda potreba dokoupit lilek...
    Ajvar - Serbian Red Pepper Relish Recipe
    http://cookingtheglobe.com/ajvar-recipe-serbian-red-pepper-relish/
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Dostal jsem asi kilo feferonek, kilo nepalivych baranrohů, kilo červené papriky.

    Napadlo mě udělat nějakou pastu, jak na to, co ještě potřebuju? Doma je česnek, imho chybí trocha rajčat, cuketa nebo lilek.
    Podusit se solí, pepřem a pak zalít olejem?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Bych dal tak 60-70, pac ty trouby premerujou a maji tendenci pect na o hodne vic, nez je nastaveno. Nedigitalni.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZUZKAOU: JAJITA: Moc děkuju...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BEBERA: pod 100 stupňů
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEBERA: okolo 90°C
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Potřebovala bych poradit - pokud bych chtěla dělat hovězí po burgundsku (3 kg masa) v troubě celou noc, na kolik stupňů mám nastavit termostat? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam