úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
DALEEN
---
---
10:02:34 21.9.2016
1 odpověď
AIJA
: To nezní špatně. Případně kdybych je nakrájela hodně na tenko, tak by z toho mohly být i lupínky na chroupání. Díky :)
AIJA
---
---
9:52:18 21.9.2016
1 odpověď
DALEEN
:
Plátky ugriluj...nebo stačí dát na vymazaný plech a opéct. Posypat nějakým oblíbených kořením nebo česnekem a dát jako přílohu.
BEBERA
---
---
20:56:50 20.9.2016
MACHALIK
: Koupila jsem nový teploměr do trouby a podle něj nastavila 90 stupňů (na troubě 110). Překvapením bylo, že po otevření ráno omáčka bublala :( Takže tentokrát trouba ok, teploměr provar...
RUTHLESS
---
---
20:29:34 20.9.2016
DALEEN
: polivka.
JAJITA
---
---
20:29:26 20.9.2016
+7
DALEEN
: tak pak se zeptej machalika :D
DALEEN
---
---
20:27:36 20.9.2016
1 odpověď
JAJITA
: Když mrazák je plný masa pro psa a ovoce z léta.
JAJITA
---
---
20:04:11 20.9.2016
1 odpověď
DALEEN
: když byly přebytky nejen gigantího zelí, mrazila jsem ho a v poho.
DALEEN
---
---
19:24:22 20.9.2016
3 odpovědi
Mám doma několik kedlubnů gigantů. Co s nimi? Napadá mě akorát kedlubnové, zelí to se jednak rychle přejí a pak z něho rodina není úplně nadšená.
REONA
---
---
14:52:26 20.9.2016
+1
DIVER
: První celkem funguje, druhá je mrtvá :) Tak přemýšlím, jestli klikat na feferonky, ale asi jo :D
[ Chilli aneb máte rádi ostré věci? ]
[ Máme rádi pálivá jídla ]
DIVER
---
---
14:45:26 20.9.2016
1 odpověď
REONA
: kde? :)
REONA
---
---
14:43:28 20.9.2016
1 odpověď
+2
DIVER
: A já myslela, že dvě diskuze o chilli stačí a hle, ještě o další ani nevím :D
DIVER
---
---
13:25:11 20.9.2016
1 odpověď
BRUKEV
: aktuálně řešíme my chillipěstitelé a chilližrouti :) recepty tady:
[ Feferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko ]
RADUSHI
---
---
12:52:15 20.9.2016
BRUKEV
: variace na ajvar? jen je teda potreba dokoupit lilek...
Ajvar - Serbian Red Pepper Relish Recipe
http://cookingtheglobe.com/ajvar-recipe-serbian-red-pepper-relish/
BRUKEV
---
---
12:20:32 20.9.2016
2 odpovědi
Dostal jsem asi kilo feferonek, kilo nepalivych baranrohů, kilo červené papriky.
Napadlo mě udělat nějakou pastu, jak na to, co ještě potřebuju? Doma je česnek, imho chybí trocha rajčat, cuketa nebo lilek.
Podusit se solí, pepřem a pak zalít olejem?
MACHALIK
---
---
2:32:52 18.9.2016
1 odpověď
Bych dal tak 60-70, pac ty trouby premerujou a maji tendenci pect na o hodne vic, nez je nastaveno. Nedigitalni.
BEBERA
---
---
22:35:19 17.9.2016
ZUZKAOU
:
JAJITA
: Moc děkuju...
JAJITA
---
---
22:31:12 17.9.2016
1 odpověď
BEBERA
: pod 100 stupňů
ZUZKAOU
---
---
22:18:21 17.9.2016
1 odpověď
BEBERA
: okolo 90°C
BEBERA
---
---
22:03:27 17.9.2016
2 odpovědi
Potřebovala bych poradit - pokud bych chtěla dělat hovězí po burgundsku (3 kg masa) v troubě celou noc, na kolik stupňů mám nastavit termostat? Díky
MOIRAIN
---
---
20:27:09 17.9.2016
TRISSIE
:
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/gougeres-361149
máš toho tak akorát
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam